Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai important muzeu etnografic din Apuseni, in pericol de disparitie. Fiica invatatorului Panfil Albu nu mai este dorita ca muzeograf

Adevărul Adevărul,
Cel mai important muzeu etnografic din Apuseni, in pericol de disparitie. Fiica invatatorului Panfil Albu nu mai este dorita ca muzeograf

Muzeul Etnografic din comuna Lupsa este in pericol sa ramana fara celebra colectie, ca urmare a unor decizii luate la nivelul administratiei locale. Monica Rotaru, fiica invatatorului Panfil Albu, intemeietorul muzeului, nu mai este dorita ca muzeograf, dupa 40 de ani de activitate. continuă pe Adevărul

incepe eXplore festival 12, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan si performance-ului din Romania si Estul Europei (P)

EXplore festival - Bucharest International Contemporary Dance Performance Festival, cel mai important eveniment de gen din Romania si Estul Europei incepe astazi, .

Cel mai mare diamant brut din lume, vandut dupa negocieri ce au durat un an

Cel mai mare diamant brut din lume, 1. 109 de carate, a fost cumparat de bijutierul britanic Laurence Graff pentru suma de 53 de milioane de dolari 45 de milioane de euro), informeaza AFP, citata de News. ro.

A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Toboganul cu apa The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gala.

Cel mai mic sens giratoriu din Romania. Mai mult incurca traficul, decat sa-l fluidizeze - VIDEO

Orasul Cluj-Napoca s-a pricopsit cu cel mai mic sens giratoriu posibil. Are doar patru stalpi de semnalizare, trei indicatore si mai mult incurca traficul decat sa-l fluidizeze. Masinile.

Cat castiga Angela Merkel si care este cel mai bine platit politician din lume

Sistemul de remunerare a politicienilor din Germania este mai complicat. Oficial, pentru munca depusa, parlamentarii nu primesc salarii, ci indemnizatii de 9542 de euro lunar plus o suma pausala un fe.

Starea jalnica in care a ajuns cel mai important punct de frontiera de la estul Romaniei. Decizia autoritatilor

Autoritatile din Vaslui si Iasi s-au intalnit miercuri, 27 septembrie, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita pentru a cauta solutii pentru situatia critica in care a ajuns cel mai mare punct de frontiera de la estul Romaniei la capitolul infrastructura rutiera.

Se deschide cel mai mare parc de distractii din Romania. Superland va avea Cinema 8D, unic in Europa

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide in noiembrie la Brasov. Compania a demarat o campanie de recrutari, incercand sa angajeze 120 de persoane, din care 60.

Tranzactie record: Cel mai mare diamant brut a fost vandut dupa negocieri de un an de zile

Cel mai mare diamant brut din lume de 1. 109 de carate a fost vandut pentru suma de 53 de milioane de dolari bijutierului britanic Laurence Graff, potrivit AFP, citat de Hot News. Potrivit Graff Diamond,.

Asteptarea a luat sfarsit. Cat costa in Romania cel mai ieftin SUV vandut Volkswagen

A debutat in premiera mondiala chiar la mijlocul acestei luni, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt. Este cel mai ieftin SUV din gama Volkswagen si, incepand de astazi, se vinde inclusiv pe piata din Romania.

CE: UE a pierdut, in 2015, 152 de miliarde de euro din TVA; Romania, pe primul loc, cu cel mai mare decalaj de incasare

Tarile din Uniunea Europeana au pierdut venituri de proximativ 152 de miliarde de euro din taxa pe valoare adaugata TVA) in 2015, potrivit unui studiu al Comisiei Europene CE). Romania se afla pe primul loc, cu cel mai mare decalaj de incasare a TVA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )