Libnet.ro
UNICEF

15:30

Starea jalnica in care a ajuns cel mai important punct de frontiera de la estul Romaniei. Decizia autoritatilor

Adevărul Adevărul,
Starea jalnica in care a ajuns cel mai important punct de frontiera de la estul Romaniei. Decizia autoritatilor

Autoritatile din Vaslui si Iasi s-au intalnit miercuri, 27 septembrie, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita pentru a cauta solutii pentru situatia critica in care a ajuns cel mai mare punct de frontiera de la estul Romaniei la capitolul infrastructura rutiera. continuă pe Adevărul

incepe eXplore festival 12, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan si performance-ului din Romania si Estul Europei (P)

EXplore festival - Bucharest International Contemporary Dance Performance Festival, cel mai important eveniment de gen din Romania si Estul Europei incepe astazi, .

Cat castiga Angela Merkel si care este cel mai bine platit politician din lume

Sistemul de remunerare a politicienilor din Germania este mai complicat. Oficial, pentru munca depusa, parlamentarii nu primesc salarii, ci indemnizatii de 9542 de euro lunar plus o suma pausala un fe.

Statistici alarmante! INS: Rata somajului in randul tinerilor a ajuns la cel mai inalt nivel

Rata somajului in randul tinerilor a ajuns in Romania la cel mai ridicat nivel, in cel de-al doilea trimestru din acest an, la 15,4%, in timp ce, pe total populatie, a fost de de.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut, luni, la bursa ICE Futures din Londra cu 3 procente, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii si al tensiunilor geopolitice.

Leul a cazut la cel mai slab nivel din ultimii cinci ani

Moneda nationala a Romaniei a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani in raport cu principalele valute occidentale.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, umilit de tara pe care a slujit-o: Am pierdut tot

Generalul maior in rezerva Marin Lungu este cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, erou al Armatei Romane, supravietuitor al unui lagar nazist, decorat cu cele mai.

Simona Halep, de ziua ei de nastere: Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu

Simona Halep a implinit miercuri n. r. 27 septembrie) 26 de ani. Site-ul oficial al WTA gazduieste un material cu numarul doi mondial, in care Simona vorbeste despre anul in curs si despre participarea pentru a patra oara la rand) la Turneul Campioanelor. E extraordinar sa revin la Singapore. Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu, a precizat sportiva din Romania.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, injosit de tara pentru care a luptat: Si-au batut joc de mine!

Cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, generalul maior in rezerva Marin Lungu a fost aruncat in strada din propria casa, in anul 2004, dupa ce acesta a a.

Cel mai mare proiect de infrastructura de transport al judetului Dambovita, lansat. 15 localitati vor fi modernizate

Cel mai mare proiect de infrastructura de transport al judetului Dambovita a fost lansat, marti, 26 septembrie 2017, in Sala Unirii a Consiliului Judetean. Valoarea totala a proiectului este de peste 211 milioane de lei si de el vor beneficia 15 localitati.

Tranzactie record: Cel mai mare diamant brut a fost vandut dupa negocieri de un an de zile

Cel mai mare diamant brut din lume de 1. 109 de carate a fost vandut pentru suma de 53 de milioane de dolari bijutierului britanic Laurence Graff, potrivit AFP, citat de Hot News. Potrivit Graff Diamond,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )