Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio revendica titlul celui mai rapid SUV de productie din lume

Auto Ro Auto Ro,
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio revendica titlul celui mai rapid SUV de productie din lume

Stelvio Quadrifoglio a inregistrat pe Nurburgring un timp record de 7 minute 51. 7 secunde, cel mai rapid timp inregistrat vreodata de un SUV in productie de serie. Stelvio Quadrifoglio a parcurs Nordschleife de 21 km bucla Nord) inregistrand un record de 7 minute 51,7 secunde. Acest timp reprezinta un nou punct de referinta fiind cu 8 secunde mai rapid decat recordul stabilit de SUV-ul de poductie anterior. continuă pe Auto Ro

Modelele Alfa Romeo au fost testate pe Transfagarasan

Marca italiana si-a testat noile modele pe virajele si acele de par ale Carpatilor. Stelvio, primul SUV din istoria de peste 100 de ani a marcii si Giulia Quadrifoglio, cel mai rapid sedan din clasa lui pe Nurburgring, sunt vedetele primului videoclip international Alfa Romeo produs in Romania.

VIDEO! Cuore Sportivo Transfagarasanul, vedeta primului videoclip Alfa Romeo produs in Romania

Transfagarasanul, drumul care a facut Romania celebra printre pasionatii de cai putere din intreaga lume si nu numai, a fost cucerit de Alfa Romeo.

Controversele celui mai spectaculos loc din Sarmizegetusa. Cum este explicata refacerea marelui templu al dacilor

Timp de o luna, Sarmizegetusa Regia va fi inchisa publicului pentru refacerea celui mai spectaculos sanctuar din incinta asezarii dacice. Peste 100 de stalpi de lemn montati in 1980, ca replici pentru a arata conturul incaperilor templului antic, vor fi inlocuiti cu noi replici, printr-un proiect considerat necesar, dar care a starnit controverse.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )