Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romania a cumparat un radar de aproape 14 milioane de euro de la Lockheed Martin

Adevărul Adevărul,
Romania a cumparat un radar de aproape 14 milioane de euro de la Lockheed Martin

Compania de stat Romtehnica a achizitionat un radar tridimensional, in valoare de 64,46 milioane lei 13,9 milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). continuă pe Adevărul

Romania a cumparat un radar de aproape 14 milioane de euro

Compania de stat Romtehnica a cumparat un radar tridimensional, in valoare de 64,46 milioane de lei .

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 0000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

Electroputere a vandut imobile de aproape 10 milioane de euro

Electroputere Craiova EPT) a vandut, in data de 30 ianuarie 2018, doua terenuri si constructiile existente pe acestea, situate in municipiul Craiova, in valoare de 9,887 milioane de euro, catre Electroputere Parc SRL, se arata intr-un raport al companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Elvila anticipeaza o capitalizare de 14,84 milioane euro, pe AeRo

Societatea Elvila, controlata de Viorel Catarama, intra, astazi, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB), estimand o capitalizare de 14,84 milioane euro, potrivit memorandumului de admitere pe Aero, publicat ieri.

Romania a imprumutat doua miliarde de euro de pe pietele externe

Romania a atras, joi, doua miliarde euro de pe pietele externe printr-o emisiune de euroobligatiuni in doua transe, cu maturitati de 12 ani si 20 ani, inregistrand cele mai mici marje de risc de credit pentru aceste maturitati, informeaza, vineri,.

Ford Trucks un an in Romania,4.5 milioane de euro investiti

Cefin Trucks aniverseaza un an de activitate ca unic importator si distribuitor al Ford Trucks in Romania. Constructia brandului Ford Trucks in tara noastra a presupus, pana in prezent, investitii de 4,5 milioane euro.

BERD acorda Libra Internet Bank un imprumut de 15 milioane de euro pentru sprijinirea IMM-urilor

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 15 milioane de euro catre Libra Internet Bank, pentru a creste sprijinul oferit intreprinderilor mici si mijlocii.

IGPR: Amenzi de aproape 3 milioane de lei, aplicate de politisti intr-o singura zi. Peste 500 de soferi au ramas fara permis

Politistii au dat, joi, amenzi in valoare totala de aproape 3 milioane de lei, dupa ce au desfasurat mai multe actiuni de control in toata tara. An timpul raziilor, peste 500 de soferi au ramas fara permis, iar mai multe bunuri in valoare totala de peste 1 milion de lei au fost confiscate.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 23,5 milioane de lei 5 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 29,3 milioane de lei).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )