Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu a finalizat planul national oncologic

România Liberă România Liberă,
Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu a finalizat planul national oncologic

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu a finalizat planul national oncologic, dar ca acesta va fi lansat la mijlocul lunii aprilie. continuă pe România Liberă

Romania este singura tara din UE care nu a finalizat planul national oncologic

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu a finalizat planul national oncologic, dar ca acesta va fi lansat la mijlocul lunii aprilie.

Ministrul Sanatatii, anunt alarmant - mii de romani afectati

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu a finalizat.

Romania a avut in ultimul trimestru din 2015 a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE) in trimestrul patru din 2015, de 3,8%, in timp ce avansul mediu a fost de 1,9% la nivelul UE si de 1,6% in zona euro, potrivit datelor publicate marti de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Primarul Londrei: Lira va avea de castigat daca Marea Britanie scapa de reglementari, de birocratie si de costurile Uniunii Europene

Primarul Londrei, Boris Johnson a declarat, vineri, ca lira sterlina va avea de castigat daca alegatori vor opta pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, la referendumul din 23 iunie.

Ciolos: Romania este gata sa se angajeze pentru intarirea prezentei NATO pe flancul estic

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca Romania este gata sa se angajeze in mod foarte concret, cu resurse, pentru intarirea prezentei NATO pe flancul estic, precizand ca va face in perioada imediat urmatoare propuneri care sa fie discutate la summit-ul NATO de la Varsovia, transmite Agerpres.

inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Cum au falsificat documente doi administratori de firma pentru a obtine subventii de la Uniunea Europeana

Procurorii anticoruptie din Galati au pus-o sub acuzare pe Viorica Bagiu, administrator al S. Radiall Service SRL, pentru folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii,inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata,in forma continuata.

Nu mai este singura! Daniela Crudu si-a scos iubitul in lume (VIDEO)

Daniela Crudu are motive sa fie din nou fericita, dupa ultimul esec pe care l-a avut in dragoste. Iar acum bruneta nu se mai fereste.

Ce i-a transmis Dacian Ciolos omologului sau olandez: Romania este capabila sa isi asume, fara sa fie monitorizata din exterior, lupta anticoruptie

Premierul Dacian Ciolos i-a transmis miercuri omologului sau olandez Mark Rutte ca societatea romaneasca este capabila sa isi asume fara sa fie monitorizata din exterior lupta impotriva coruptiei.

Ciolos: Romania este capabila sa isi asume fara sa fie monitorizata din exterior lupta impotriva coruptiei si independenta justitiei

Premierul Dacian Ciolos i-a transmis miercuri omologului sau olandez Mark Rutte ca societatea romaneasca este capabila sa isi asume fara sa fie monitorizata din exterior lupta impotriva coruptiei si independenta justitiei, informeaza Agerpres.

Incendiul din Titan, focul care arde fara autorizatie

Focul care a izbucnit ieri in cartierul bucurestean arata modul haotic in care s-a construit in Romania dupa 1989 si cum, pe fondul vidului de legislatie creat de faptul ca paragrafe din vechile legi considerate ceausiste au fost sterse, vietile oamenilor s-au transformat intr-o tranzactie imobiliara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )