Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romania, focarul de COVID al Europei. Alexandru Rafila: Avem 3,4 decese la 100.000 de locuitori, suntem pe locul intai

Antena3 Antena3,
Romania, focarul de COVID al Europei. Alexandru Rafila: Avem 3,4 decese la 100.000 de locuitori, suntem pe locul intai

Romania inregistreaza in acest moment cele mai multe decese la suta de mii de locuitori, dintre toate tarile Europei. Anuntul a fost facut la Antena 3 de Alexandru Rafila, reprezentanul tarii noastre la Organizatia Mondiala a Sanatatii. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila, anuntul care distruge speranta romanilor in lupta anti-COVID-19. Ce se intampla, de fapt, cu vaccinul mult asteptat

Organizatia Mondiala a Sanatatii transmite vesti extrem de ingrijoratoare cu privire la pandemia de COVID-19. Aceasta estimeaza ca la nivel mondial exista de 20 de ori mai multe persoane infectate decat au fost diagnosticate oficial, ceea ce ingreuneaza toate eforturile autoritatilor de a reduce riscul transmiterii virusului. Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-COVID-19 Speranta ca un .

Alexandru Rafila rupe tacerea despre noile restrictii anti-COVID-19. Ce se va intampla, de fapt, peste o saptamana

Profesorul Alexandru Rafila a explicat in cursul serii de marti ce se va intampla dupa punerea in aplicare a noilor restrictii anti-COVID-19. Potrivit reprezentantului Romaniei la OMS, rezultatele reale ale acestor masuri vor fi dovedite cu adevarat peste o saptamana, doua, iar pana atunci, autoritatile trebuie sa comunice eficient cu oamenii pentru a-i convinge sa .

O noua vedeta din Romania are covid-19: Inevitabilul s-a intamplat! Fanii sunt socati

O noua persoana publica din Romania a fost testata pozitiv cu coronavirus. Despre cine este vorba si cum si-a instiintat fanii cu ultima veste care i-a cam socat? Iata mesajul vedetei si comentariile celor care o urmaresc in mediul online. Noua vedeta de la noi infectata cu coronavirus Ellie White a fost confirmata cu noul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )