Libnet.ro
UNICEF

10:46

Romania ofera oportunitati companiilor americane din domeniul securitatii cibernetice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania ofera oportunitati companiilor americane din domeniul securitatii cibernetice

Saptamana viitoare, reprezentanti ai 20 de companii americane vor analiza oportunitati cu partenerii romani actuali si potentiali precum si cu membrii organizatiilor guvernamentale, in cadrul unei misiuni comerciale din domeniul securitatii cibernetice a Departamentului Comertului al SUA ce va avea loc la Bucuresti si va fi condusa de Bruce Andrews, adjunctul Secretarului pentru Comert al SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Guvern: 135 de milioane de lei, fonduri deblocate pentru imbunatatirea infrastructurii din domeniul educatiei

Guvernul a decis miercuri, printr-un memorandum, deblocarea, in luna mai, a sumei totale de 135 de milioane de lei, fonduri destinate investitiilor in infrastructura din domeniul educatiei, informeaza Biroul de.

Guvernul a deblocat 135 de milioane de lei pentru investitii in infrastructura din domeniul educatiei

Guvernul a deblocat, miercuri, printr-un memorandulm, 135 milioane de lei pentru investitii in infrastructura din domeniul educatiei, informeaza Agepres. Potrivit Biroului de presa al Executivului, o parte din.

Guvernul a deblocat 135 de milioane de lei pentru imbunatatirea infrastructurii din domeniul educatiei

Guvernul a decis miercuri, printr-un Memorandum, deblocarea, in luna mai, a sumei totale de 135 de milioane de lei, fonduri destinate investitiilor in infrastructura din domeniul educatiei. Din acesti bani, suma de 90 de milioane de lei va fi repartizata pentru lucrari de investitii aflate in derulare, ale caror contracte multianuale au fost incheiate anii trecuti, cu mentiunea ca lucrarile se vor executa si plati in limita fondurilor aprobate anual prin buget.

Perchezitii la companii din domeniul IT, intr-un dosar cu prejudiciu de 35 mil. euro

Politistii fac, astazi dimineata, 24 de perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, fiind vizate doua retele specializate in evaziune fiscala in domeniul prestarii de servicii de monitorizare prin GPS, in care sunt implicate companii din IT,.

Perchezitii la companii din domeniul IT, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de 35 de milioane de euro

Politistii fac, miercuri dimineata, 24 de perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar in care sunt vizate doua retele specializate in evaziune fiscala in domeniul prestarii de servicii de monitorizare prin GPS, potrivit Mediafax.

Perchezitii la doua mari companii din domeniul IT. Acestea ar fi prejudiciat statul cu 35 de milioane de euro

Un numar de 80 de politisti de la Politia Economica fac miercuri dimineata 24 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru destructurarea unor retele specializate in evaziune fiscala in domeniul prestarii de servicii de monitorizare prin GPS si IT. 12 persoane vor fi duse la audieri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )