Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romania pierde miliarde de euro de la UE, din cauza neregulilor. Interviu cu ministrul Fondurilor Europene

Antena3 Antena3,
Romania pierde miliarde de euro de la UE, din cauza neregulilor. Interviu cu ministrul Fondurilor Europene

Romania va pierde miliarde de euro, bani europeni pentru ca autoritatile nu au reusit sa respecte regulile in ceea ce priveste achizitiile publice, acordurile de mediu si autorizatiile de constructie in. continuă pe Antena3

Birocratia costa Romania: trei miliarde de euro se scurg anual pe avizele si autorizatiile cerute de stat

Costurile administrative ale firmelor din Romania, precum avizele si autorizatiile cerute de stat, insumeaza anual aproximativ trei miliarde de euro, adica 2,1-2,2% din Produsul Intern Brut PIB). Din acest motiv, Guvernul va infiinta Comisia de taiat hartii, care sa reduca impactul acestora asupra cetatenilor si mediului de afaceri, potrivit unui document citat de Profit. ro.

Miliarde de euro din roviniete, drumuri ca dupa razboi. Ministrul Transporturilor este preocupat de utilajele de pe santiere

Doua miliarde de euro a incasat statul roman din rovinieta, dar in continuare nu avem autostrazi si circulam pe drumuri pline de gropi. Cu acesti bani puteau fi terminate autostrazile care ar trebui sa.

Actiunile Linkedin au scazut cu 28% din cauza perspectivelor financiare nu prea grozave

Actiunile retelei sociale profesionale Linkedin au scazut cu un sever 28% in sedinta de post-tranzactionare de joi din cauza anuntului companiei care estimeaza rezultate financiare sub asteptarile analistilor pentru acest an. Compania are 400 milioane de useri, insa greu mai poate creste, iar unele servicii lansate recent au fost suspendate fiindca nu au avut succes. Capitalizarea de piata a retelei este de 25 miliarde dolari.

Polonia a dat in judecata Gazprom din cauza pretului gazelor naturale

Firma Polskie Gornictwo Naftowe i Gazownictwo SA, cel mai mare distribuitor de gaze naturale din Polonia, a demarat o actiune juridica impotriva grupului rus Gazprom din cauza pretului gazelor naturale, informeaza RIA Novosti, potrivit Agerpres.

Polonia a dat in judecata Gazprom din cauza pretului gazelor naturale

Firma Polskie Gornictwo Naftowe i Gazownictwo SA, cel mai mare distribuitor de gaze naturale din Polonia, a demarat o actiune juridica impotriva grupului rus Gazprom din cauza pretului gazelor naturale, informeaza RIA Novosti.

Anuntul facut de presedintele Curtii de Conturi: Bugetul de stat, pagubit cu peste doua miliarde euro

Bugetul de stat a fost fraudat in ultimii zece ani de 2,1 miliarde de euro, a declarat, vineri, Nicolae Vacaroiu, principalele cauze fiind coruptia, neglijenta in serviciu si schimbarea permanenta a.

Presedintele Curtii de Conturi: In ultimul deceniu bugetul a fost pagubit cu peste 2 miliarde euro

Bugetul de stat a fost fraudat in ultimii zece ani de 2,1 miliarde de euro, a declarat, vineri, Nicolae Vacaroiu, principalele cauze fiind coruptia, neglijenta in serviciu si schimbarea permanenta a legislatiei.

Tesla a anulat comanda unui client pentru Model X din cauza unei postari de blog

Fiecare companie are dreptul sa isi selecteze clientela, dar este greu de crezut ca cineva ar putea renunta la un client care vrea sa faca o achizitie de zeci de mii de euro. Tesla a decis sa anuleze comanda.

Pietele europene scad din cauza rezultatelor companiilor

Actiunile tranzactionate la bursele din Europan s-au inscris pe un curs negativ ieri, investitorii fiind atenti la rezultatele financiare ale companiilor.

I-a dat foc pisicii si a aruncat-o pe geam din cauza iubitei infidele

Gelozia te poate duce dupa gratii, chiar daca nu-ti omori iubita infidela sau pe presupusul ei amant. A aflat-o pe pielea lui un barbat din Nisa, care s-a razbunat pe pisica partenerei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )