Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dan Balotescu, Media Investment: Cele mai mari cresteri ale bugetelor sunt in farma, retail si banci

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Balotescu, Media Investment: Cele mai mari cresteri ale bugetelor sunt in farma, retail si banci

In primul trimestru din acest an cele mai mari cresteri ale bugetelor de publicitate valori la rate card, fara discount) au fost in domeniile farmaceutic, retail si bancar, a declarat Dan Balotescu, managing partner al Media Investment, cel mai mare. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO. Dan Balotescu, Media Investment: Piata de media creste la 350 MIL. euro in 2015

Dan Balotescu, managing partner al agentiei Media Investment, parte a The Group, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360.

Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

Un numar de 20 dintre cele mai mari banci din lume au platit in ultimii sapte ani amenzi si despagubiri de peste 235 de miliarde de dolari, pentru ilegalitati care au speriat sectorul financiar si intarzie redresarea acestuia din criza financiara.

4 din cele mai mari banci ale lumii au recunoscut ca sunt VINOVATE de manipularea pietei valutare

Patru din cele mai mari banci ale lumii vor plati, in total, amenzi de peste cinci miliarde de dolari, dupa ce au recunoscut ca sunt vinovate de trucarea pietei valutare. Autoritatile financiare americane.

Motivare. Asistenta de la Maternitatea Giulesti a provocat una dintre cele mai mari tragedii

Urmarile faptelor Florentina Cirstea de la Maternitatea Giulesti reprezinta una dintre cele mai importante tragedii care au zguduit sistemul medical din Romania precum si opinia publica, arata magistratii, in motivarea deciziei de condamnare a asistentei, informeaza Mediafax.

PSG este echipa care plateste cele mai mari salarii din lume. Topul echipelor cu mana larga la acest capitol

Clubul francez Paris Saint-Germain este gruparea care plateste, in medie, cel mai mare salariu anual din sportul mondial, se arata intr-un studiu efectuat de Sporting Intelligence.

Cele mai scumpe cladiri istorice scoase la vanzare in afara Bucurestiului

Daca in Bucuresti cea mai scumpa vila istorica scoasa la vanzare are un pret de cerere de 8 mil. euro, in celelalte orase mari din Romania cel mai mare pret cerut pentru o cladire istorica nu depaseste 2 mil. euro. Iata cum arata cele mai scumpe case.

Victor Ponta lanseaza un atac dur la prim-vicepresedintele PNL: Atanasiu, unul dintre cei mai mari impostori

Victor Ponta lanseaza un atac dur la prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu. Premierul a declarat la un post de televiziune ca liderul liberal este unul dintre cei mai mari impostori. El a raspuns astfel.

Ponta: Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori

Uniunea Social-Liberala a fost o idee extraordinara, conceputa cu Antonescu, Hellvig, Stroe si Dragnea, de care au beneficiat insa tot felul de impostori, iar prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Ponta: Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori care au beneficiat de USL

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca Uniunea Social-Liberala a fost o idee extraordinara, conceputa cu Antonescu, Hellvig, Stroe si Dragnea, de care au beneficiat insa tot felul de impostori, si ca prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori.

Cele mai scandaloase costumatii de scena ale vedetelor

De la Rihanna, Lady Gaga sau Miley Cyrus si pana la Beyonce, Katy Perry ori Nicki Minaj, iata care sunt vedetele carora le place sa socheze prin costumatii de scena dintre cele mai scandaloase! .

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )