Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romania ar putea sa fie nevoita sa dea mai multi bani pentru bugetul Apararii: Secretarul general NATO cere cresterea cheltuielilor in contextul pericolelor actuale (VIDEO)

B1 B1,
Romania ar putea sa fie nevoita sa dea mai multi bani pentru bugetul Apararii: Secretarul general NATO cere cresterea cheltuielilor in contextul pericolelor actuale (VIDEO)

NATO vrea mai multi bani pentru aparare. Secretarul general al Aliantei a cerut statelor din Europa sa sporeasca bugetul apararii ca urmare a cresterii pericolelor la care cetatenii din aceste state sunt. continuă pe B1

Consilierul prezidential Leonard Orban: Ma astept ca Romania sa primeasca mai putini bani de la Uniunea Europeana, in programul de dupa 2020

Consilierul prezidential Leonard Orban a precizat, luni, ca Romania ar putea primi mai putini bani de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza iesirii Marii Britanii.

Leonard Orban: Ma astept ca Romania sa primeasca mai putini bani de la UE in programul de dupa 2020

Romania va primi, cel mai probabil, bani mai putini de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza iesirii Marii Britanii, tarile care contribuie net vor dori scaderea sumelor alocate, iar negocierile vor fi mai dure decat la cele pentru programul 2014-2020, cand s-au desfasurat cu cutitele pe masa, a declarat luni consilierul prezidential Leonard Orban.

Atentat in Afganistan. Trei militari au fost raniti, iar mai multi studenti au fost raniti

Mai multi membri ai fortelor afgane de securitate au fost ucisi si sase elevi au fost raniti, sambata, de explozia unui automobil capcana intr-un bazar din provincia Khost din estul Afganistanului.

Fenomenul Balena albastra se extinde: Prefectura din Valcea a convocat o sedinta dupa ce mai multi copii ar fi implicati in jocul periculos

Fenomenul Balena Albastra a ajuns in Valcea. La Prefectura a fost convocata, pentru luni, o sedinta de urgenta, dupa ce si in acest judet, mai multi copii ar fi.

Fostul consilier pe securitate nationala Michael Flynn ar putea sa-l dea jos pe Donald Trump. El a cerut imunitate in schimbul marturiei

Marturia lui Michael Flynn despre discutiile purtate cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, ar putea fi o mare lovitura pentru presedintele Donald Trump .

Lovitura pentru Romania, dupa Brexit! Tara noastra va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Romania va primi, cel mai probabil, bani mai putini de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza.

Liviu Dragnea; Mai multi lideri PSD au cerut excluderea lui Victor Ponta din partid. Sunt nervosi din cauza declaratiilor fostului premier

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al Partidului Social Democrat, a declarat, duminica, la postul de televiziune Romania TV, ca sefii social-democrati sunt din ce in ce mai 'nervosi si suparati' pe declaratiile lui Victor Ponta si au inceput sa ceara excluderea lui din partid.

Un super-business de peste 18 miliarde dolari - De ce divizia de procesoare a Toshiba este ravnita de mai multi giganti ai tehnologiei

Din cauza problemelor financiare care pot pune in pericol viitorul grupului, Toshiba a decis sa vanda divizia de procesoare, insa nu se va multumi cu mai putin de 18 miliarde dolari pentru ea. Desi suma este uriasa, sursele spun ca zece companii sunt interesate, inclusiv Apple, Google, Western Digital sau Foxconn. Mai jos puteti citi de ce este unitatea atat de atractiva si de procesul de vanzare va fi unul foarte complicat.

Un super-business de peste 18 miliarde dolari - De ce divizia de cipuri de memorie a Toshiba este ravnita de mai multi giganti ai tehnologiei

Din cauza problemelor financiare care pot pune in pericol viitorul grupului, Toshiba a decis sa vanda divizia de cipuri de memorie, insa nu se va multumi cu mai putin de 18 miliarde dolari pentru ea. Desi suma este uriasa, sursele spun ca zece companii sunt interesate, inclusiv Apple, Google, Western Digital sau Foxconn. Mai jos puteti citi de ce este unitatea atat de atractiva si de procesul de vanzare va fi unul foarte complicat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )