Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fenomenul Balena albastra se extinde: Prefectura din Valcea a convocat o sedinta dupa ce mai multi copii ar fi implicati in jocul periculos

B1 B1,
Fenomenul Balena albastra se extinde: Prefectura din Valcea a convocat o sedinta dupa ce mai multi copii ar fi implicati in jocul periculos

Fenomenul Balena Albastra a ajuns in Valcea. La Prefectura a fost convocata, pentru luni, o sedinta de urgenta, dupa ce si in acest judet, mai multi copii ar fi. continuă pe B1

Psihiatrii din cel mai mare institut de profil din Moldova se arata ingrijorati de fenomenul Balena Albastra

Specialistii de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi le recomanda parintilor care observa schimbari in comportamentul copiilor sa se adreseze centrelor de sanatate mintala.

Balena Albastra. Elevul spanzurat la Cazaci, in atentia ministrului de Interne: Este un fenomen care ne ingrijoreaza

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca este ingrijorata de fenomenul Balena Albastra, dar a atras atentia ca nu s-a stabilit nicio legatura intre acest joc si moartea unor adolescenti. Cu toate acestea, ministrul l-ea recomandat parintilor si profesorilor sa supravegheze atent comportamentul elevilor.

Un criminalist roman propune solutia care va opri jocul Balena Albastra: SRI ar trebui sa...

Renumitul psiholog criminalist Tudorel Butoi a analizat in exclusivitate pentru ziarulring. ro fenomenul Balena Albastra si vine cu o solutie extrem de radicala dar eficienta, daca va.

Prefectul judetului Valcea a convocat, luni, o sedinta de urgenta pe tema Balena Albastra, dupa ce au aparut informatii legate de copii care ar fi implicati in joc

Autoritatile din judetul Valcea iau masuri impotriva amenintarii din spatiul virtual, Balena Albastra.

Valcea: Sedinta de urgenta pe tema Balena Albastra“ convocata de prefect

Prefectul judetului Valcea, Radu Renga, a convocat pentru luni o sedinta de urgenta cu reprezentantii mai multor institutii publice pentru a discuta despre jocul Balena Albastra, masura fiind luata in conditiile in care autoritatile au informatii potrivit carora mai multi copii din zona ar fi implicati in acest joc.

Zana de foc e urmatoarea isterie dupa Balena albastra, dar sa nu crezi tot ce vei auzi in presa

&8222;Balena albastra&8221; este un subiect intors pe toate partile si dus la extrem de multe publicatii din Romania. Acum, &8222;Zana de foc&8221; promite sa fie urmatoarea isterie de acest gen, dar inainte sa te panichezi pentru ca ai auzit de acest &8222;joc&8221; la televizor, trebuie sa stii niste lucruri.   &8222;Balena albastra&8221; a luat nastere pe [&8230;].

Senator PNL: Jocul 'Balena albastra', subiect care va fi discutat saptamana viitoare in Comisia de control al activitatii SRI

Jocul ”Balena albastra” va intra saptamana viitoare in atentia Comisiei parlamentare de control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii. Anuntul a fost facut.

Marturii incredibile ale unui copil, supravietuitor al jocului Balena Albastra: Am vrut sa vad cat rezist la durere! Nu voiam sa ma sinucid. Am vrut doar sa ma dau mare

Dezvaluiri cutremuratoare ale unui baiat de 12 ani, supravietuitor al jocului Balena albastra. 'Am vrut sa vad cat rezist la durere!', este marturia socanta pe care copilul a facut-o in.

Senator PNL: Vom incerca sa ridicam in comisia SRI problema jocului Balena Albastra

Senatorul liberal Cristian Chirtes a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca saptamana viitoare jocul 'Balena albastra' va fi supus atentiei Comisiei parlamentare de control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii, potrivit Agerpres.

Sapte elevi din Galati au venit cu rani la scoala. O fata a recunoscut ca joaca Balena Albastra

Sapte elevi au venit la scoala, intr-o comuna din Galati, taiati pe brate, iar una dintre eleve a recunoscut ca s-a ranit dupa ce a accesat jocul „Balena Albastra”.Descoperirea a fost f?.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3083 seconds )