Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania risca amenzi de sute de mii de euro pe zi din cauza pietei gazelor naturale. ANRE: Legislatia va fi modificata in septembrie

Adevărul Adevărul,
Romania risca amenzi de sute de mii de euro pe zi din cauza pietei gazelor naturale. ANRE: Legislatia va fi modificata in septembrie

Problemele generate de controversata OUG 114, care pe de o parte plafoneaza pretul la gazele naturale la 68 leiMWh pentru populatie, iar pe de alta percepe taxe companiilor care produc gaze in Romania, ar putea fi rezolvate prin modificarea legislatiei in luna septembrie. Altfel, Romania risca sa plateasca amenzi de sute de mii de euro pe zi, sustine ANRE. continuă pe Adevărul

Patru milioane de asigurari RCA din Romania risca sa nu mai fie valabile. Soferii, informati de acest pericol

Patru milioane de asigurari RCA din Romania ar urma sa nu mai fie valabile, in urma unui mare scandal aparut pe piata asigurarilor. Grupul de firme AutoCar cere in instanta falimentul City Insurance, care detine peste 45% din politele RCA. Soferii au fost informati deja despre acest pericol. Scandal pe piata asigurarilor RCA. Patru milioane .

Atentie, parinti. Boala cronica de care sufera o treime dintre copii, din cauza ghiozdanului prea greu si a telefonului

Telefonul, tableta sau ghiozdanul ii afecteaza din ce in ce mai mult pe copii. Mai nou, exista o boala cronica de care au inceput sa sufere mai bine de o treime dintre copiii romanilor. Din pacate, lista gadget-urilor care tot apar nu scurteaza deloc lista lucrurilor care ii fac dependenti si care ii imbolnavesc. Ce .

VIDEO Mii de pesti au murit intr-o balta din judetul Galati, din cauza secetei

Mii de pesti au murit si la fel de multi sunt pe cale sa moara, intr-o balta din apropierea orasului Galati, dupa ce nivelul apei a scazut foarte mult din cauza secetei. Pescarii ar vrea sa salveze pestii, dar spun ca orice interventie trebuie aprobata de autoritati, relateaza Mediafax.

SOC! S-A AFLAT ce a ajuns sa faca DOROFTEI in CANADA, pentru BANI! A PARASIT Romania din cauza unor PROBLEME

Au trecut doua luni de candLeonard Doroftei si familia acestuia au lasat Romania in urma, pentru a se muta in Canada. in timp ce incearca sa se adapteze la stilul de viata canadian, fostul boxer a p.

Administratia Trump a fost actionata in instanta din cauza unei noi legi privind imigratia

Procurorii Generali din 19 state americane si din Washington D. au actionat luni in instanta Administratia Donald Trump pentru a bloca o noua lege care permite retinerea pe termen nedeterminat a familiilor de imigranti cu copii, scrie Mediafax, citand Reuters.

VIDEO Cetatea Rupea: De la un monument abandonat la 150.000 de turisti pe an, dupa investitii de 6 milioane euro din fonduri europene

In anii 90, la Cetatea Rupea se gaseau doar cateva ruine si ziduri, majoritatea acoperite de vegetatie. in 2013 insa, fortificatia din Brasov a fost inscrisa in circuitul turistic dupa ce, timp de 3 ani, a fost reabilitata cu fonduri europene si cofinantare locala, iar in prezent, peste 150. 000 de turisti romani si straini trec pragul monumentului istoric.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )