Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romania a suspendat toate zborurile din si spre Italia, din cauza epidemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Romania a suspendat toate zborurile din si spre Italia, din cauza epidemiei de coronavirus

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta a fost convocat in aceasta seara, la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Ministrul Marcel Vela a anuntat ca Romania a suspendat toate zborurile din si spre Italia, din cauza epidemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

Compania aeriana Wizz Air a suspendat toate zborurile din Romania spre Trevizo si Bergamo

Compania aeriana Wizz Air a transmis, duminica, decizia de a anula zborurile spre nordul Italiei, ca urmare a carantinei instaurate din cauza epidemiei de coronavirus.

AGENTIILE DE PRESA: Cea mai mare companie aeriana din Israel a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia

El Al, cea mai mare companie aeriana din Israel, a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia si a amanat lansarea mult-asteptatului zbor direct catre Tokyo. in plus, compania va concedia 1. 000 de angajati din cauza ingrijorarilor legate de focarul de coronavirus si de o scadere a cererii, scrie The Jerusalem Post.

AGENTIILE DE PRESA: Iranul a interzis toate zborurile catre Europa

Autoritatile din Iran au oprit toate zborurile catre Europa. Clientii isi pot primi banii inapoi, a anuntat agentia Irna.

Wizz Air a suspendat zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie

Compania aeriana Wizz Air a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita epidemia de coronavirus.

Sala Palatului anuleaza toate spectacolele din luna martie din cauza coronavirusului

Spectacolele programate la Sala Palatului pana pe data de 31 martie au fost amanate sau anulate dupa anuntul facut de catre Raed Arafat, pentru a evita raspandirea coronavirusului.

Coronavirus: Toate spectacolele din martie de la Sala Palatului, amanate sau anulate. Primul concert amanat, cel al Boney M Lista completa

Toate cele 11 spectacole programate la Sala Palatului pana la 31 martie au fost anulate sau amanate in urma interzicerii evenimentelor cu peste 1. 000 de participanti, pentru a evita raspandirea coronavirusului. Primul concert amanat este cel al trupei Boney M, programat pentru duminica seara.

Al 14-lea caz de coronavirus, confirmat in Romania, la o femeie din Bucuresti

Autoritatile au anuntat, duminica, al 14-lea caz de coronavirus din Romania, la o femeie din Bucures.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )