Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania in topul tarilor europene cu cele mai multe victime ale traficului de persoane, arata raportul Comisiei Europene

Antena3 Antena3,
Romania in topul tarilor europene cu cele mai multe victime ale traficului de persoane, arata raportul Comisiei Europene

Romania este in top 5 tari europene la numarul de victime ale traficului de persoane, conform raportului publicat saptamana aceasta de Comisia Europeana. continuă pe Antena3

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III. in acelasi timp, judetul Alba a intrat de astazi in topul judetelor unde rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Alba rata de infectare este in continuare mai mare ca cea din Bucuresti.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Mures, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Alba rata de infectare este deja mai mare ca cea din Bucuresti.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la telefoane si unde le gasesti

De Black Fridai, eMAG anunta mai multe oferte pentru cei care vor sa isi schimbe telefonul. Compania vine cu cele mai multe reduceri in aces sens, gata sa capteze atentia oricarui.

Coronavirus in lume: Bilantul global a depasit pragul de 40,6 milioane de cazuri Argentina a urcat pe locul cinci in topul tarilor afectate

Bilantul global al cazurilor de Covid-19 a ajuns marti la 40. 780, din care 1. 127 sunt decese si 30. 708 sunt pacienti vindecati, potrivit datelor centralizate pe worlodmeters. info. Tot mai multe state europene revin la masurile dure de carantina, in timp ce Argentina, o natiune de doar 45 de milioane de locuitori, a devenit a cincea tara din lume care depaseste un milion de imbolnaviri, intrand astfel in rand cu SUA, India, Brazilia si Rusia. 45: Purtarea mastilor in spatiile publice deschise devine obligatorie in Bulgaria19. 00: Guvernul italian a apelat la influenceri pentru a promova purtarea mastilor de protectie18. 35: Italia: Lombardia si regiunea Campania se pregatesc de carantina nocturna15. 15 Belgia ar putea reveni la carantina generala.

Previziune sumbra pentru omenire: Urmeaza cele mai negre luni din intreaga pandemie

2020 este un an dificil pentru oamenii din intreaga lume. Pandemia de coronavirus a facut multe victime si multe lucruri au fost date peste cap. Oamenii de stiinta anunta ca urmeaza cele mai negre trei luni din intreaga pandemie. Previziune sumbra pentru oamenii din toata lumea Directorul Centrului de Cercetare si Politica Bolilor Infectioase la .

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Rezultate mixte ale medicamentului tocilizumab in mai multe studii

Mai multe studii publicate marti nu au putut decide cu privire la eficacitatea tocilizumab, un medicament care se spera sa lupte impotriva hiperinflamarii responsabile pentru cele mai grave cazuri de Covid-19 si sa reduca mortalitatea, potrivit AFP.

Sprijin BEI in valoare de 190 milioane EUR pentru societatile cele mai afectate de COVID-19 din Romania

Sute de societati din Romania vor beneficia de noua finantare dedicata sectorului privat, in valoare de 190 milioane EUR, acordata de Banca Europeana de Investitii pentru a sustine sectoarele cele mai afectate de COVID-19 din punct de vedere economic, social si al sanatatii, conform unui comunicat trimis redactiei.

Valul doi al pandemiei de COVID-19 loveste crunt Europa. Spania si Franta depasesc un milion de cazuri. Autoritatile din mai multe state inaspresc restrictiile

Valul doi al pandemiei de coronavirus care a lovit puternic continentul european stabileste noi recorduri. Spania este primul stat european care contabilizeaza peste 1 milion de persoane infectate cu virusul Sars-Cov-2, iar Franta este foarte aproape, in timp ce mai multe tari, printre care Germania, Romania sau Cehia, si-au depasit miercuri recordurile de infectari zilnice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )