Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, una dintre cele mai nesigure tarii, in contextul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Romania, una dintre cele mai nesigure tarii, in contextul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Tara noastra este considerata una dintre cele mai putin sigure din lume, in contextul pandemiei de COVID-19. Potrivit unui studiu, Romania se afla pe locul 74 in privinta sigurantei, din cele 100 de tari. continuă pe B1

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

Restrictii de tonaj pe unul dintre cele mai tranzitate poduri din sud-estul Romaniei

Miercuri, de la ora 14. 00, vor fi introduse restrictii de tonaj pe podul rutier de peste raul Ialomi.

Aerul face victime in Europa: Romania, tara cu cele mai multe decese provocate de poluare

In Uniunea Europeana, peste 400. 000 de persoane mor anual ca urmare a poluarii aerului, in Europa poluarea aerului fiind, ca si pana acum, cea mai mare amenintare la adresa sanatatii din partea.

Cutremur in showbizul din Romania. Smiley, martor intr-un dosar de pedofilie. S-a intalnit cu una dintre fetele abuzate

Caz uluitor! O tanara in varsta de 14 ani a fost abuzata de un om de afaceri de 50 de ani, chiar cu acordul mamei. Astfel, o mama si-a vandut fiica de 14 ani unui om de afaceri de 50 de ani. Acest barbat a abuzat minora, cu care a intretinut relatii intime, iar femeia .

Assassins Creed Valhalla se lanseaza mai devreme: cand poti sa joci noul titlu Ubisoft

Seria de jocuri Assassin`s Creed este una dintre cele mai populare si profitabile din lume, iar daca esti fan, te vei bucura sa afli ca nu mai ai mult de asteptat pana la lansarea noului.

Cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii

In cursul zilei de vineri, premierul Romaniei a raspuns la una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele tuturor romanilor: cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii pe 11 septembrie 2020. Premierul Romaniei sustine ca, pentru a fi posibila o noua majorare a pensiilor, trebuie sa .

DigiSport: Imaginea care a provocat sute de comentarii la US Open. Si-a pus silicon Arata mai bine acum cativa ani!

Dupa ce Novak Djokovic a fost exclus de la US Open, din cauza ca a lovit o arbitra cu mingea, Serbia a ramas totusi reprezentata in turneu. Marijana Veljovic 39 de ani) este una dintre cele mai populare arbitre din lumea tenisului.

Cand se pun muraturile pentru iarna. Cel mai bun moment pentru a nu risca sa se strice

Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru sezonul rece, fie ca vorbim despre gemuri, compoturi sau zacusca. Una dintre cele mai importante intrebari toamna este cand se pun muraturile pentru iarna pentru a nu se strica. Iata raspunsul bucatarilor! Cand se pun muraturile pentru iarna pentru a nu se strica Gospodinele adevarate sunt in toiul prepararii .

VIDEO Cea mai mare tabara de refugiati din Grecia, distrusa complet de un incendiu izbucnit in aceasta dimineata

Tabara de migranti Moira din insula Lesbos, una dintre cele mai aglomerate tabere de refugiati din Grecia, a fost arsa aproape complet dupa ce a fost cuprinsa de mai multe incendii, cauzele fiind inca neelucidate. Nu exista confirmari ca ar exista victime.

EXCLUSIV Romania cheltuie cu 30% mai mult decat incaseaza. Noi cresteri de pensii si salarii, scenarii nerealiste, in opinia economistului Ionut Dumitru

Cresterea pensiilor cu 40% este una dintre masurile controversate, mult dezbatute in spatiul public. in mod evident, pensionarii au nevoie de venituri mai mari, dar cat de fezabila este aceasta initiativa, de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )