Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romania, una dintre tintele preferate ale hackerilor

Antena3 Antena3,
Romania, una dintre tintele preferate ale hackerilor

Romania se afla printre tarile afectate de un nou val de atacuri cibernetice impotriva domeniului industrial, se arata intr-un comunicat de presa al Kaspersky Lab remis, miercuri,. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300.

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300 si 500 de milioane de oameni. Numai in 1967 s-au imbolnavit de variola circa 15 milioane de oameni. O echipa de cercetatori rusi [].

Uniunea Salvati Romania nu va face aliante pre sau postelectorale cu alte partide. Nicusor Dan: Un premier tehnocrat este o solutie pentru Romania, Dacian Ciolos e una dintre posibilitati

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat duminica seara, la B1 Tv. ca formatiunea politica pe care o conduce nu va face aliante pre sau postelectorale cu alte partide si isi doreste sa aiba o relatie exclusiva cu viitorul premier: Ce vrem noi sa facem este ca, daca va fi situatia fericita in care numirea Guvernului depinde de mandatele noastre din Parlament, sa avem o relatie exclusiva cu prim-ministrul si cu guvernul care depinde de voturile noastre, nu si lateral cu celelalte partide.

ISU, avertisment pentru Romania: 75% dintre locuitorii tarii sunt in pericol

Trei sferturi dintre locuitorii tarii ar autea fi afectati in cazul unui cutremur puternic. Infrastructura din multe zone una critica, iar dotarile cu echipamente pentru misiuni de.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )