Libnet.ro
UNICEF

17:45

Romania vs Ungaria: Istoria confruntarilor directe - Ungurii nu ne-au mai batut din 1981

Hotnews Hotnews,
 Romania vs Ungaria: Istoria confruntarilor directe - Ungurii nu ne-au mai batut din 1981

Duelurile Romania - Ungaria au nascut mereu pasiuni, meciurile dintre cele doua prime reprezentative fiind unele incinse. Ultima victorie a maghiarilor dateaza din anul 1981 1-0), in timp ce primul succes al tricolorilor a venit de-abia in 1999. Intra in material pentru a vedea istoria confruntarilor directe. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Acum ori niciodata! Se apropie meciul orgoliilor, Romania - Ungaria. Echipele de start. Ungurii au provocat incidente pe stadion

Romania - Ungaria / Se apropie meciul anului pentru echipa nationala a lui Victor Piturca, Romania intalnind vineri Ungaria, in cadrul unei partide disputate pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si transmisa de TVR.

Live TEXT Romania - Ungaria: 2-0 (Marica, Pintilii) Luam la TINTA poarta maghiara! REPRIZA ...

Live TEXT Romania - Ungaria 2-0 Marica 2, Pintilii 31) Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, clasamentul si meciurile disputate in grupa Romaniei. Min 71 Popa a iesit de pe teren, dupa ce a fost lovit in frunte de un ungur. Min 70 Corner Romania. Se bate, ungurii au mingea, dar Popa este faultat in careu. Popa este intins pe gazon, jocul este lasat sa continuie. Ungurii ataca, tricolorii sunt in 10 oameni. Ungurii sunt huiduiti ca nu opresc jocul. Min 69 Pintilii - Popa, .

Primul meci oficial de fotbal dintre Romania si Ungaria. Cum ne-au batut ungurii la fotbal mai bine de jumatate de secol

Intalnirea dintre echipa Romaniei si cea a Ungariei, sfert-finalista la Cupa Mondiala din 1934, s-a incheiat cu un esec pentru romani. 2-1 pentru Ungaria, iar vina pentru infrangere a fost asezata pe umerii comisiei de selectie. Prima victorie a Romaniei in fata Ungariei a venit abia in 1999.

Live TEXT Romania - Ungaria: 2-0 GOOoool! SUPERGOL Pintilii. Bombardam Ungaria.

Live TEXT Romania - Ungaria ora 21. 00, Arena Nationala, Bucuresti) Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, clasamentul si meciurile disputate in grupa Romaniei. Min 31 Gooool Romania. Pintilii da un GOL de senzatie! Min 29 Marica este la 40 de metri de poarta, dar nu reuseste sa continuie faza. Rat revine pe teren. Suntem descoperiti in aparare. Ungurii fac presing. Rat ne salveaza. Plecam pe contraatac. Min 27 Meciul este intrerupt, Rat este intins pe gazon. Min 26 Goian .

Live TEXT Romania - Ungaria: GOOOOL MARICA MIN 1 Calificarea se joaca la Bucuresti (21.00).

Live TEXT Romania - Ungaria ora 21. 00, Arena Nationala, Bucuresti) Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, clasamentul si meciurile disputate in grupa Romaniei. Min 1 Tricolorii incearca un atac. Goooooooooool! Min 0 INCEPUT DE MECI. Ungurii au avut prima lovitura. Mingea a fost trimisa lung, pana la portarul tricolorilor, Tatarusanu. Romania - Ungaria: 0-0 Romania va folosi un sistem 4-2-3-1. Imnul Ungariei a fost huiduit in semn de protest fata de comportamentul .

LIVE Romania - Ungaria, totul inainte de meci Incidente fara precedent in Centru Vechi, ungurii au oprit trenul sub Podul Grant ca sa scape de controlul jandarmilor

Apasati aici pentru a vedea cele mai calde informatii inainte de meciul Romania - Ungaria, care incepe la ora 21:00.

Live TEXT Romania - Ungaria: Calificarea se joaca la Bucuresti, de la ora 21.00. Vezi echipele!.

Echipa nationala a Romaniei intalneste in aceasta seara nationala Ungariei pe Arena Nationala, de la ora 21. Optiunea pe care o au tricolorii in aceasta seara pentru a spera la sanse reale de calificare la campionatul mondial este una singura: victoria. Meciul Romania - Ungaria, ora 21. 00, este transmis live text pe romanialibera. ro. Difuzare TV: Antena 1. Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, dar si situatia din grupa D. Ungurii vin la Bucuresti pentru a castiga, .

FOTO. Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. ...

Meciul Romania-Ungaria s-a terminat cu victoria Romaniei. Derby-ul a inceput insa pe strazi. Suporterii unguri s-au batut cu jandarmii si au incercat sa bata jurnalistii romani. CITITI SI: Live TEXT Romania - Ungaria: 3-0 Ungaria, ingenunchiata la BUCURESTI Vineri, conflictele au degenerat. Pentru ca s-au prins ca sunt asteptati de jandarmi, in Gara de Nord, maghiarii au tras semnalul de alarma si au coborat din tren la podul Grant. CITITI SI: Incidente violente intre suporterii maghiari, .

Live TEXT Romania - Ungaria: 3-0 Ungaria, ingenunchiata la BUCURESTI.

Live TEXT Romania - Ungaria 3-0 Marica 2, Pintilii 31, Tanase 87) Vezi aici FOTO. Imagini INEDITE de pe Arena Nationala Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, clasamentul si meciurile disputate in grupa Romaniei. Min 90+1 Centrare in careul lui Tatarusanu, care reuseste sa prinda. Pornim in atac, dar meciul se incheie. Min 90 Atmosfera de vis pe Arena Nationala. Tricolorii mai au de jucat cateva secunde. Min 89 Pintilii are mingea. Facem in continuare .

Echipele de start la Romania - Ungaria

Accesati aceasta pagina pentru a vedea echipele de start la meciul Romania - Ungaria.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )