Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romanii blocati in Lisabona au ajuns acasa. Turist: Cu noi nu au vrut sa vorbeasca

Antena3 Antena3,
Romanii blocati in Lisabona au ajuns acasa. Turist: Cu noi nu au vrut sa vorbeasca

O aeronava a companiei din Portugalia a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda, iar o parte dintre romanii care asteapta de peste doua zile sa ajunga acasa, sunt asteptati in terminal. Au. continuă pe Antena3

Surse: Premierul Tudose va rechema consulul de la Lisabona dupa incidentul cu romanii blocati in aeroport

Premierul Mihai Tudose urmeaza sa il retraga pe consulul Romaniei la Lisabona, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose ar fi nemultumit de modul in care consulul Alina Oana Dociu a gestionat situatia unor romani blocati in Lisabona dupa ce zborul care urma sa-i aduca la Bucuresti a fost anulat, potrivit surselor citate.

Premierul Tudose a rechemat de la post consulul din Lisabona dupa incidentul cu romanii blocati in aeroport

Premierul Mihai Tudose urmeaza sa il retraga pe consulul Romaniei la Lisabona, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose ar fi nemultumit de modul in care consulul Alina Oana Dociu a gestionat situatia unor romani blocati in Lisabona dupa ce zborul care urma sa-i aduca la Bucuresti a fost anulat, potrivit surselor citate. 28: Tudose a anuntat pe Facebook ca a rechemat consulul din Lisabona.

A ajuns acasa, dar a vazut o pereche de adidasi care nu erau ai sai. A intrat in fuga in dormitor si a vazut ceva socant. Totul a luat o intorsatura neasteptata (FOTO+VIDEO)

A ajuns mai devreme acasa si a dat peste o pereche de adidasi care nu erau ai sai. S-a dus intr-o fuga in dormitor. Acolo a dat peste iubita sa si cel mai bun prieten. Nu a stat pe ganduri si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )