Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romanii care fura de la chinezi, ar putea opri pandemia: ce se intampla la Oradea

Playtech Playtech,
Romanii care fura de la chinezi, ar putea opri pandemia: ce se intampla la Oradea

Nu exista un manual pentru combaterea coronavirus la nivelul unui oras. Singurul lucru pe care il poti face este sa furi idei de la altii si speri ca functioneaza si la tine, cum s-a. continuă pe Playtech

GRUPUL EDUCATIONAL ELVETIAN WINSEDSWISS: Cursuri online pentru romanii care lucreaza in hoteluri si restaurante, certificatele de absolvire fiind recunoscute de industria ospitalitatii

Grupul educational elvetian winsedswiss, cu filiale in Romania, Elvetia si Serbia, al carui obiectiv principal il reprezinta oferirea oportunitatilor de invatare pe tot parcursul vietii, prin derularea de cursuri de scurta si lunga durata, in domeniul ospitalitatii si al serviciilor conexe, informeaza printr-un comunicat remis Redactiei de lansarea de traininguri online dedicate managerilor si angajatilor din aceasta industrie, puternic afectata de pandemia de coronavirus care a dus la scaderea drastica a veniturilor si la un procentaj mare de persoane intrate in somaj tehnic.

Ministrul Finantelor, indicatii pentru romanii care sunt refuzati de banci pentru amanarea platii ratelor

Florin Citu, a prezentat pe Facebook, normele MFP, in cazul in care romanii sunt refuzati de catre o institutie financiar-bancara privind amanarea platii ratelor.

Google iti arata cine sunt romanii care au respectat, intr-adevar, izolarea la domiciliu

In cateva zile se implineste o luna de cand Romania a intrat in stare de urgenta. Google a facut un raport prin care-ti arata cine a respectat cu adevarat masurile impuse de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3102 seconds )