Libnet.ro
UNICEF

05:45

Romanii devin acum mult mai atenti la calitate

România Liberă România Liberă,
Romanii devin acum mult mai atenti la calitate

Miza urmatoarei perioade se muta pe cumparaturile online, pe arii largi de produse. Sanatatea propri. continuă pe România Liberă

Pandemia schimba comportamentul de consum. Romanii, mai atenti la calitate, prefera produsele locale si cumparaturile online

Efectul crizei COVID-19 a fost resimtit atat in sectorul public si privat, cat si la nivel social in Romania, modificand preferintele consumatorilor, dar si modul in care se raporteaza la activitatile uzuale si la viitor, se arata in studiul EY Romania - Comportamentul consumatorului roman in contextul COVID -19.

Cum sunt mintiti oamenii ca testele pentru coronavirus sunt mult mai scumpe in Romania decat in Germania. Diferenta dintre testele COVID-19 si cele pentru anticorpi (FOTO)

Tot mai multe date false sunt raspandite in contextul epidemiei de coronavirus. Weekendul acesta, pe Facebook s-a distribuit intens informatia ca in Romania testele pentru coronavirus sunt mult mai scumpe decat.

Digi24: Dr. Beatrice Mahler: in realitate, numarul bolnavilor este mult mai mare, in jur de 2.000 de cazuri noi pe zi

Exista mult mai multe cazuri de COVID-19 decat cazurile raportate, spune dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. in estimarea medicului, in prezent sunt, in realitate, cam 2. 000 de cazuri noi pe zi.

Dr. Beatrice Mahler: in realitate, sunt mult mai multe cazuri. Cam 2.000 pe zi

Dr. Beatrice Mahler,managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, crede ca sunt mult mai multe cazuri de COVID-19 decat se raporteaza zilnic. Potrivit medicului, in realitate ar.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )