Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romanii din mediul rural sunt cei mai reticenti in a se vaccina. Pensionarii- cei mai deschisi la vaccin (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Romanii din mediul rural sunt cei mai reticenti in a se vaccina. Pensionarii- cei mai deschisi la vaccin (studiu)

Mediul rural se arata cel mai reticent la vaccinare: doar 24% dintre respondenti sunt deschisi sa se imunizeze de indata ce vor avea ocazia, comparativ cu 45% dintre cei din mediul urban care si-au exprimat intentia de a se vaccina. Mai mult, peste jumatate dintre cei din mediul rural 51% ) spun ca nu se vor vaccina deloc, nici acum, nici mai tarziu. Seniorii pensionari si maturii fara partener sunt segmentele care se arata cele mai deschise la vaccinare. Peste jumatate dintre pensionari, intrebati daca se vor vaccina cat mai curand, au raspuns afirmativ, iar 56% dintre maturii fara partener au avut aceeasi optiune. in schimb, tinerii, desi au declarat ca vor sa se vaccineze, spun ca ar prefera sa mai astepte pana anul urmator: 36% dintre tinerii profesionisti si 31% dintre milenialii fara partener au optat pentru varianta vaccinarii mai tarziu. continuă pe Hotnews

Presedintele Trump sustine ca membri ai ANTIFA sunt cei care au incitat la violenta la Capitoliu

Presedintele Trump considera ca membri ai ANTIFA sunt cei care au incitat la violenta la Capitoliu, .

Unul dintre cei mai apreciati medici romani din strainatate s-a vaccinat anit COVID-19. Este singura arma pe care o avem

Unul dintre cei mai apreciati medici romani care activeaza in strainatate s-a vaccinat impotriva COVID-19. Medicul cardiolog Alexandru Mischie 41 de ani) este coordonatorul activitatii de cardiologie interventionala si al unitatii de terapie intensiva coronariana de la Spitalul Montlucon, din Franta, si ocupa, totodata, functia de presedinte al grupului de lucru in cardiologie al International Society for Telemedicine and eHealth.

Cum a ucis COVID-19 unul dintre cei mai buni medici de pe malul Borcei

Unul dintre cei mai apreciati medici din Calarasi a fost rapus de infectia cu COVID-19. La doar 62 de ani, dr. Victor Verinceanu a pierdut lupta cu noul coronavirus marti dimineata, 12 ianuarie.

Cosmin Marinescu: Fondurile europene sunt sunt cele mai ieftine si sigure surse de finantare

Fondurile alocate prin Mecanismul de redresare si rezilienta sunt cele mai ieftine si sigure surse.

Top 30 cei mai bogati oameni din lume

De la an la an, mai multe publicatii internationale alcatuiesc topul celor mai bogati oameni din lume. Desi acestia sunt, in majoritate, aceiasi, in ultimii ani au aparut jucatori noi care au crescut rapid si si-au asigurat o pozitie pe podium.

Barajul flotor de la Comarnic a cedat. Ministrul Mediului, Tanczos Barna: De vina sunt cei care arunca gunoiul in albiile raului. Munca de strangere a deseurilor va fi titanica (VIDEO)

Barajul flotor din amonte de podul de la Comarnic, pe raul Cerna, a cedat luni noapte. Se pare ca avaria a avut loc in urma presiunii deseurilor si a bustenilor de mari dimensiuni veniti din amonte. Barajul.

MAE, atentionare de calatorie pentru Bulgaria: Mai multe zone din tara vecina sunt in continuare vizate de coduri portocaliu si galben de ploaie si ninsoare

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria, unde mai multe regiuni se afla, in continuare,sub cod portocaliu sau galben de ploaie si ninsoare. Institutul.

Care sunt cele mai confortabile si calduroase lenjerii de pat pentru iarna?

In ciuda temperaturilor scazute din sezonul de iarna, a umezelii si a lipsei de lumina naturala, oam.

Partidele din Coalitie isi negociaza functiile de prefect. Care sunt cele mai disputate

Cele trei formatiuni din Coalitia aflata la guvernare poarta, luni, o noua runda de negocieri pentru.

Regizorul filmului Colectiv refuza o distinctie din partea presedintelui: Este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic si gol de sens, cultura Romaniei

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, propunerea Romaniei la Premiile Oscar 2021, refuza Medalia Meritul Cultural din partea presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic si gol de sens, cultura Romaniei. El afirma ca statul roman nu ar trebui sa foloseasca Ziua Culturii pentru ceremonii si decorari simbolice, ci pentru anuntarea si implementarea unor solutii concrete de salvare a sectorului cultural.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )