Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romanii au facut mai multe tranzactii imobiliare in 2013.

România Liberă România Liberă,
Romanii au facut mai multe tranzactii imobiliare in 2013.

Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut anul trecut cu circa 8%, la 432. 000, iar valoarea impozitului incasat de stat pe veniturile din transferurile de proprietati a urcat tot cu 8%, la 493 milioane lei 111,6 milioane euro), arata datele notarilor publici, citate de Mediafax. Datele sunt valabile pentru primele 11 luni ale anului trecut, informatiile privind luna decembrie a anului trecut nefiind inca disponibile. In perioada ianuarie-noiembrie 2012 au fost incheiate 400. 705 tranzactii, . continuă pe România Liberă

Romanii au facute mai multe tranzactii imobiliare in 2013.

Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut anul trecut cu circa 8%, la 432. 000, iar valoarea impozitului incasat de stat pe veniturile din transferurile de proprietati a urcat tot cu 8%, la 493 milioane lei 111,6 milioane euro), arata datele notarilor publici, citate de Mediafax. Datele sunt valabile pentru primele 11 luni ale anului trecut, informatiile privind luna decembrie a anului trecut nefiind inca disponibile. In perioada ianuarie-noiembrie 2012 au fost incheiate 400. 705 tranzactii, .

METEO Cod galben de vant pentru mai multe judete. Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile

Mai multe judete se afla luni sub Cod galben de vant care in unele zone, la rafala, ar putea atinge si depasi 70 de kilometri pe ora. Cu toate acestea, meteorologii au anuntat ca pana la sfarsitul saptamanii vom avea parte de temperaturi peste valorile normale ale acestei perioade.

Bucuresti: Sensuri unice pe mai multe artere, dupa deschiderea circulatiei pe primul tronson al bd. Uranus

Noi sensuri unice au aparut pe mai multe artere din Bucuresti, dupa inaugurarea Soselei Buzesti - Berzei - Uranus . Noul bulevard functioneaza ca alternativa pentru Calea Victoriei, Bulevardul Magheru si.

Sensuri unice pe mai multe artere, dupa deschiderea circulatiei pe primul tronson al bd. Uranus.

Mai multe artere din zona Buzesti-Berzei a Capitalei au sens unic pe anumite portiuni, incepand de duminica, dupa deschiderea circulatiei pe primul tronson al viitorului bulevard Uranus, informeaza Brigada Rutiera. Ca urmare a finalizarii lucrarilor la infrastructura rutiera la primul tronson al bulevardului, se redeschide circulatia rutiera pe strada Berzei, intre Calea Grivitei si Stirbei Voda, pe strada Buzesti, intre Piata Victoriei si Calea Grivitei, pe Calea Grivitei, intre strada Polizu .

A 71-a editie a Globurilor de Aur: Peliculele 12 ani de sclavie si Teapa in stil american, cele mai multe nominalizari

Cea de-a 71-a ceremonie de decernare a Globurilor de Aur are loc duminica in Beverly Hills, Los Angeles. Gazdele galei vor fi Amy Pohler si Tina Fey, iar cele mai bine cotate lungmetraje sunt 12 Years a Slave, de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )