Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romanii lucreaza cel mai mult din UE pe parcursul unei saptamani

B1 B1,
Romanii lucreaza cel mai mult din UE pe parcursul unei saptamani

Romanii au lucrat cel mai mult dintre angajatii din UE anul trecut pe parcursul unei saptamani, 41 de ore. Pe locurile urmatoare s-au clasat muncitorii din Luxemburg 40,9 ore/saptamana), Marea Britanie 40,9. continuă pe B1

Angajatii romani lucreaza cel mai mult din Uniunea Europeana: 41 de ore pe saptamana

Angajatii cu norma intreaga din Romania au lucrat in 2014 cel mai mult din Uniunea Europeana, pe parcursul unei saptamani, respectiv 41 de ore. La fel ca in ultimii doi ani. Pe urmatoarele locuri se afla Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia, Germania si Polonia.

Angajatii romani, cei mai harnici din UE

Angajatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult din Uniunea Europeana UE) pe parcursul unei saptamani: 41 de ore. Angajatii romani sunt urmati la mica distanta de Luxembourg,.

Aceste tari din regiune investesc cel mai mult in publicitate. Unde se afla Romania

Romania este a patra tara ca investitii in publicitate in zona Europei Centrale si de Est, piata de media fiind de circa 312 milioane de euro anul trecut, in spatele unor tari precum Polonia, Cehia si Ungaria, conform studiului MediaFactBook realizat.

Raport oficial. Cel mai cald an din istoria masuratorilor. Gazele cu efect de sera au atins un nivel record

Gazele cu efect de sera, care se afla la originea schimbarilor climatice, au atins un nivel record de concentratie in atmosfera in 2014, care a fost cel mai calduros an de cand se fac inregistrari .

Cel mai bun telefon HTC va ajunge si in Europa

Desi taiwanezii declarasera ca nu au de gand sa-l comercializeze in afara Chinei, HTC One M9+ se pare ca va ajunge in curand si in Europa. La scurt timp dupa ce au introdus pe piata noul lor flagship, cei de la HTC au lansat o varianta mult mai buna a acestuia. in mod surprinzator, insa, [] Cel mai bun telefon HTC va ajunge si in Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte

Alpinistii din Japonia au motive sa fie fericiti, cel mai inalt varf din tara lor urmand a fi dotat cu propria conexiune la internet. Prima oara cand a venit vorba de instalarea unei retele Wi-Fi pe Muntele Fuji, multi au inceput sa spuna ca aceasta va fi doar o metoda prin care oamenii vor putea [] Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul iPod Touch este mai mult mai rapid, dar arata la fel

Dupa cateva saptamani de speculatii pe marginea unor noi iPod-uri, cei de la Apple au lansat un nou iPod Touch cu dotari de iPhone 6. Au trecut multi ani de cand am avut ocazia sa ne jucam cu un nou iPod, dar se pare ca gigantul din Cupertino nu vrea sa renunte complet la aceasta [] Noul iPod Touch este mai mult mai rapid, dar arata la fel Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana

Posta Romana a anuntat, miercuri, incheierea unui parteneriat cu retailerul online eMAG, care va permite celor care comanda pe Internet sa-si ridice produsele din oficiile postale. Cei de la eMAG sunt cunoscuti pentru promptitudinea cu care isi livreaza comenzile exista si abateri de la aceasta norma, cum ar fi sezonul Black Friday), dar se pare [] Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IKEA, cel mai mare proprietar de paduri din Romania

Kea a cumparat cele 33. 600 de hectare de padure de la o firma suedeza, Greengold, condusa de fostii parteneri ai universitatii americane Harvard in Romania, si devine astfel cel mai mare proprietar de paduri din Romania.

Care sunt tarile cu cel mai rapid internet

Compania Akamai Technologies a realizat un top al tarilor cu cel mai rapid internet. Iata topul 10 al statelor cu cea mai mare viteza a interneului: 10. Finlanda - medie de 12. 1 Mbps 9. Republica Ceha - 12. 3 Mbps.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )