Libnet.ro
UNICEF

09:45

Romanii, printre cei mai mari consumatori de paine din Europa.

România Liberă România Liberă,
Romanii, printre cei mai mari consumatori de paine din Europa.

Romanii se numara printre campionii Europei la consumul de paine, conform ultimelor date ale Institutului National de Statistica, noteaza B1. ro. Un roman consuma zilnic peste 500 de grame de cereale, dintre care 400 de grame inseamna o paine. Asta in conditiile in care nutritionistii recomanda maximum 6 felii pe zi. Gramajul ne situeaza peste media europeana. Un roman consuma zilnic: peste 500 de grame de cereale - aici intrand produsele de patiserie si panificatie, aproape 300 de grame de . continuă pe România Liberă

Au torturat oameni si au fost rasplatiti. Tortionarii s-au bucurat de pensii de sase ori mai mari decat cea a Regelui Mihai

In timp ce Regele Mihai primeste de la statul roman o pensie de 1. 000 de lei, trei tortionari cunoscuti au incasat pensii extrem de mari, la care cei mai multi dintre romani nici nu pot visa. Documentele care ara.

Business report: Companiile care au adus cei mai multi bani in Romania; Rata somajului a atins in iunie cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani; Microsoft o sa dispara in 5 sau 10 ani, iar Facebook in 3

Cati bani au incasat anul trecut proprietarii celor mai mari ansambluri rezidentiale. Cele mai mari zece ansambluri rezidentiale din Bucuresti si imprejurimi au incasat anul trecut din vanzarile de apartamente circa 36 milioane euro, echivalentul a 450 de locuinte, si se afunda in datorii. Sprijinul acordat termocentralelor ne mareste factura. Guvernul a decis, in aprilie, preluarea cu prioritate in sistem a energiei termo. Transelectrica va solicita, in perioada urmatoare, majorarea tarifului ca sa-si acopere costurile.

Cele mai mari publicatii germane au decis sa isi mentina prezenta pe agregatorul de stiri Google News

Desi sunt nemultumite si vor ca Google sa plateasca pentru a le integra articolele in Google News, cele mai mari publicatii online germane au decis sa permita Google si pe mai departe sa le includa articolele in News. Google spune ca include in agregatorul News doar publicatiile care si-au dat consimtamantul, noteaza AP care relateaza pe subiect.

10 idei de vacanta de la unii dintre cei mai importanti manageri din Romania

Inca te gandesti unde sa pleci in vacanta? Iti prezentam 10 destinatii care au reusit sa-i impresioneze pe unii dintre cei mai importanti manageri din Romania.

Actori care au castigat cei mai multi bani dintr-un singur film

Se stie ca actorii/actritele de top de la Hollywood sunt platiti bine si foarte bine pentru jocul lor. Dar care actor/actrita a luat cei mai multi bani acasa de la un singur film?.

Vanzarile GM, Ford si Chrysler cresc puternic; piata americana are cea mai buna evolutie dupa 2007

Cei trei mari producatori auto din SUA au inregistrat cresteri puternice ale vanzarilor in iulie, de 11% in cazul Ford Motor si Chrysler si de 16% in cazul General Motors, sustinute de livrarile in leasing, iar piata americana se indreapta spre cea mai.

AdePlast a finalizat platforma industriala din Ploiesti, dupa inaugurarea fabricii de vopsele in care a investit peste 3 mil. euro

AdePlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale pentru constructii, controlat de catre omul de afaceri Marcel Barbut, a pornit fabrica de vopsele si tencuieli decorative din Ploiesti.

Top 10 by Take That! Asculta cele mai mari hituri ale trupei!

Trupa Take That este cea mai de succes trupa de baieti din istoria muzicii pop, cu 40 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Au avut pana acum 27 de piese care au intrat in topurile de muzica britanice, iar 11 dintre acestea au ajuns pe pozitia intai a clasamentelor muzicale. Continue reading .

Una dintre cele mai mari companii de asigurari a fost sanctionata de autoritati

Comisia Nationala a Pietei Financiare CNPF) a adoptat o decizie de a aplica o amenda de 15. 000 de lei companiei Asito, a doua ca marime de pe piata din Republica Moldova, pentru incalcarea legislatiei.

Grecii joaca intelept: reduc taxele restaurantelor si tintesc venituri mai mari din turism

Dupa mai multi ani de austeritate, taieri impuse de guvern si recesiune puternica, lucrurile par sa mearga intr-o directie buna in Grecia, cel putin in industria restaurantelor. Guvernul elen a decis reducerea taxelor percepute restaurantelor, ceea ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )