Libnet.ro
UNICEF

11:00

Romanii, printre cei mai prost platiti europeni

Antena3 Antena3,
Romanii, printre cei mai prost platiti europeni

Angajatii romani sunt printre cel mai prost platiti din Uniunea Europeana. Potrivit datelor Eurostat, salariul mediu al unui roman ajunge la 350 de euro pe luna, cu vreo 100 de euro in plus fata de cat. continuă pe Antena3

OCDE: Franta, tara care aloca cei mai multi bani pentru cheltuielile sociale

Franta continua sa ramana tara care aloca cei mai multi bani pentru cheltuielile sociale, care ar urma sa atinga in acest an 33% din Produsul Intern Brut, conform presei internationale.

Romanii castiga de noua ori mai putin ca polonezii.

Castigurile salariale medii ale angajatilor romani au crescut in 2012 cu 10% fata de anul precedent, pana la circa 350 de euro net lunar, informeaza Eurostat. Astfel, salariatii romani fiind in continuare printre cel mai prost platiti din Uniunea Europeana, venituri mai mici avand doar bulgarii. Cel mai bine platiti europeni sunt norvegienii, care in 2012 aveau un salariu mediu net lunar de peste 3. 200 de euro, adica de 9 ori mai mare decat cel castigat de angajatii romani. Cea mai mare .

Sicriele, frigiderele si benzinaria, printre cele mai ciudate locuri in care oamenii si-au pierdut telefoanele mobile

O companie britanica specializata pe asigurari pentru telefoane mobile a publicat o lista cu cele mai ciudate si amuzante locuri in care oamenii si-au pierdut telefonul in ultimul an, relateaza DailyMail.

Cei mai periculosi virusi de Android in prima parte a anului 2013

Amenintarile informatice care vizeaza furtul datelor personale si al detaliilor de autentificare in conturile bancare castiga din ce in ce mai mult teren in peisajul virusilor pentru terminale mobile cu Android. Noile amenintari, mai complexe, de tip ransomware ce blocheaza terminalul si solicita plata unei amenzi si virusii bancari inregistreaza cresteri sustinute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )