Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sicriele, frigiderele si benzinaria, printre cele mai ciudate locuri in care oamenii si-au pierdut telefoanele mobile

B1 B1,
Sicriele, frigiderele si benzinaria, printre cele mai ciudate locuri in care oamenii si-au pierdut telefoanele mobile

O companie britanica specializata pe asigurari pentru telefoane mobile a publicat o lista cu cele mai ciudate si amuzante locuri in care oamenii si-au pierdut telefonul in ultimul an, relateaza DailyMail. continuă pe B1

FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Cele mai multe poduri sunt facute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc in altul. Dar unde mai este distractia in toata aceasta treaba? Astfel, mai multi arhitecti si ingineri si-au lasat imaginatia sa zburde atunci cand au construit cateva poduri care au ajuns sa fie unice, amuzante si uimitoare.

Cele mai grave accidente de tren produse in Europa.

Accidentul feroviar care a avut loc miercuri de la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, soldat cu cel putin 77 de morti si 141 de raniti, este unul dintre cele mai sangeroase din ultimii aproximativ 40 de ani, relateaza Mediafax. Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui .

Cele mai importante batalii din istorie

Cele mai importante batalii din istoria omenirii sunt acele batalii singulare nu campanii sau razboaie in sine) care modifica polii de putere din lume, schimband irevocabil destinul omenirii.

TOP cele mai grave ACCIDENTE DE TREN produse in Europa in ultimele zeci de ani.

Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui tren intre Cadiz si Sevilla Andaluzia), transmite AFP. Citeste si FOTO SOCANTE, realizate dupa accidentul feroviar din Spania Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. Ce scrie .

Cele mai frecvente mituri despre tratarea durerilor de spate.

Durerile de spate sunt tratate, de cele mai multe ori, fara a cere sfatul medicului. Farmacista recomanda un medicament antiinflamator bun, bunica are o crema chinezeasca eficienta, iar un prieten sugereaza sa schimbi salteaua pe care dormi. Medicii specialisti sustin ca toate aceste tratamente populare pentru durerile de spate sunt ineficiente, deoarece nu solutioneaza cauza. Nu toata lumea trebuie sa stea la pat cand are dureri de spate si nu toate femeile scapa de acestea daca renunta la .

Wall-Street.ro organizeaza retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Cotidianul de afaceri Wall-Street. ro organizeaza in aceasta toamna prima editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

Clujul are cele mai mari chirii pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro.

Clujul are cele mai mari chirii din tara pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro.

ADPM Beauty! Bronz cu aspect natural la tine acasa! Care sunt cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Chiar daca este vara, nu toata lumea agreeaza ideea de a petrece ore intregi la plaja sub razele de cele mai multe ori nocive ale soarelui pentru a obtine un bronz demn de covorul rosu. Tocmai de aceea s-au inventat produsele autobronzante, insa trebuie sa recunoastem ca multe dintre ele au foarte multe minusuri. Iata in continuare ce produse trebuie sa folosesti daca iti doresti garantia unui bronz cu aspect natural! Continue reading .

A fost una din cele mai cautate actrite de la Hollywood. Acum arata ca o CERSETOARE. Transformarea e socanta

Amanda Bynes era una din cele mai promitatoare aparitii pe marile ecrane. Comediile in care a jucat au fost savurate de publicul american, si nu numai, iar tanara era foarte indragita de fanii ei. insa.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )