Libnet.ro
UNICEF

16:31

Romanii ar putea avea a 13-a pensie

Antena3 Antena3,
Romanii ar putea avea a 13-a pensie

Un proiect de lege depus la Senat prevede introducerea celei de-a treisprezecea pensii. Initiativa e semnata de mai multi senatori de la UNPR, PSD si PPDD si se refera la cei cu pensii sub salariul mediu pe. continuă pe Antena3

Congresul PSD ar putea avea loc la finalul lunii octombrie

Congresul PSD, in care se va alege conducerea partidului, ar putea avea loc la finalul lunii octombrie, mai devreme decat era prevazut initial 16 noiembrie). Deputatul PSD Marcel Ciolacu, secretar al Camerei Deputatilor, a declarat pentru HotNews. ro ca deja a solicitat ca la finalul lunii octombrie, cand se finalizeaza alegerile in organizatiile judetene, sa fie organizat congresul.

UNPR se incalzeste pentru anul electoral 2016: propune a 13-a pensie

Partidul condus de Gabriel Oprea propune introducerea celei de-a 13-a pensii. Propunerea legislativa ar permite acordarea surplusului financiar persoanelor care au pensie sub nivelul salariului mediu brut pe economie. Chiar si pensionarii cu venituri medii vor primi, la final de an, bani mai multi.

VIDEO Novak Djokovic, un pic prea nervos la US Open - Ce motive de frustrare ar putea avea liderul mondial?

S-a calificat in semifinalele de la US Open, dupa un meci de patru seturi cu Feliciano Lopez. Cu toate acestea, Novak Djokovic pare destul de nervos in ultima perioada. Dupa ce a pierdut un set in fata lui Lopez, liderul mondial a dat cu racheta si a injurat catre loja sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )