Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romanii retrag din banci mai putini bani decat au depus

România Liberă România Liberă,
Romanii retrag din banci mai putini bani decat au depus

Economistii asteapta o noua reducere a dobanzii de politica monetara, semn ca BNR stimuleaza consumul si descurajeaza economisirea. Cu toate acestea, re-ducerile in cascada ale dobanzii-cheie de anul trecut nu au determinat reluarea creditarii, romanilor fiindu-le frica sa ia imprumuturi, iar bancilor sa le acorde. continuă pe România Liberă

Investitorii straini au sunat retragerea din Romania: Acestia apreciaza ca nu mai au viitor pe piata locala si ezita sa vina cu mai multi bani decat retrag

Pentru prima data de cand sunt masurate investitiile straine directe ISD) in Romania, banii adusi de investitorii straini pe piata locala 2,1 mld. euro pe primele 11 luni de anul trecut sunt mai.

Trendurile imobiliare in 2015: 'Este mai usor sa gasesti bani decat dealuri bune'

70% din investitori se asteapta ca la nivel european sa fie mai multi bani pe piata, atat equity, cat si finantari in 2015, insa, in acelasi timp, cea mai mare problema pentru cei interesati sa plaseze bani in real estate este numarul limitat de.

Ce echipamente audio cumpara romanii pentru masini

Romanii cheltuie din ce in ce mai putini bani pentru sonorizare auto, piata de produse car audio cu putere fiind in scadere, potrivit reprezentantilor Falcon Electronics , unic importator al marcii premium Kicker si distribuitor al brandurilor Sony si.

Guvernul a strans cu 4 miliarde de lei mai putin TVA decat si-a asumat in buget

Administratia Nationala a Finantelor Publice a strans la buget in 2014 doar 50,8 mld. lei, desi conform bugetului ar fi trebuit sa stranga 54,6 mld. lei. Astfel, veniturile din TVA au scazut in 2014 pentru prima data din 2009 incoace, anul crizei profunde, cand economia s-a contractat cu 7,2%, scrie Mediafax. Potrivit executiei bugetului general consolidat, veniturile din TVA s-au contractat in 2014 cu 1,8%, iar explicatia Finantelor este ca au crescut rambursarile de TVA. Economistii spun insa ca problema nu este cea a rambursarilor de TVA, ci, in continuare, a slabei colectari, mai ales la TVA unde incasarile au scazut, in ciuda faptului ca consumul a crescut.

Guvernul a strans cu 4 miliarde de lei mai putin TVA decat si-a asumat in buget in 2014

Administratia Nationala a Finantelor Publice a strans la buget in 2014 doar 50,8 mld. lei, desi conform bugetului ar fi trebuit sa stranga 54,6 mld. lei. Astfel, veniturile din TVA au scazut in 2014 pentru prima data din 2009 incoace, anul crizei profunde, cand economia s-a contractat cu 7,2%, scrie Mediafax. Potrivit executiei bugetului general consolidat, veniturile din TVA s-au contractat in 2014 cu 1,8%, iar explicatia Finantelor este ca au crescut rambursarile de TVA. Economistii spun insa ca problema nu este cea a rambursarilor de TVA, ci, in continuare, a slabei colectari.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )