Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romanii, spionati in dormitor! Expertii IT din Capitala au descoperit vulnerabilitati ale electrocasnicelor

Antena3 Antena3,
Romanii, spionati in dormitor! Expertii IT din Capitala au descoperit vulnerabilitati ale electrocasnicelor

Romanii ar putea fi spionati in propria casa. Nu de agenti, ci de electrocasnicele inteligente pe care le-au cumparat ca sa isi usureze viata. Un spion s-ar putea ascunde chiar in. continuă pe Antena3

Piata de birouri din Capitala a inregistrat o cerere noua de pana la 45.000 metri patrati

Piata de birouri din Capitala a inregistrat o cerere noua net take-up) de pana la 45. 000 metri patrati mp) in cel de-al treilea trimestru al acestui an, provenind in mare masura din partea companiilor de IT si BPO/SSC, conform analizei unei companii de consultanta imobiliara.

Protest in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii au aruncat cu hartie igienica spre sediul Guvernului - VIDEO

Cateva sute de persoane protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind nemultumiti de adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarile fiscale. Manifestantii au.

Sase masini avariate in urma accidentului din Capitala, dintre care patru cuprinse de flacari

Sase autoturisme au fost avariate, marti seara, intr-un accident iar patru au fost cuprinse de incendiu, pe str. Baicului din Capitala si o persoana a decedat, anunta ISU.

Barbatul care a fugit de la accidentul din zona Baicului din Capitala, in urma caruia patru masini au luat foc si o persoana a murit, a fost retinut

Barbatul care a fugit, marti seara, de la locul accidentului care avut loc in zona Baicului din Capitala, in urma caruia o femeie a fost ranita si alta a decedat, a fost retinut pentru 24 de ore,.

Accidentul din Capitala. Ultimele informatii despre tanara de 18 ani, care a fost ranita

Tanara in varsta de 18 ani, ranita marti seara in accidentul ce a avut loc pe strada Baicului din Bucuresti in urma caruia a murit o persoana si patru masini au ars, este in.

Accidentul din Capitala. Ce a facut soferul vinovat de tragedie inainte de a fugi de la locul faptei

O femeie a murit, iar o adolescenta de 18 ani este grav ranita, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei. Impactul a fost urmat de un incendiu de proportii care a cuprins alte.

Proiectul Poseidon Residence din Capitala, investitie de 16 milioane de euro

Alpha Real Estate Services a inaugurat, in luna octombrie, complexul Poseidon Residence, aflat in Bucuresti, pe malul lacului Plumbuita din cartierul Colentina, un proiect rezidential care dispune de apartamente pe doua sau trei nivele. Poseidon Residence, un bloc cu 17 etaje si 156 de apartamente, a ajuns in portofoliul Alpha Real Estate Services ARES), divizia imobiliara a Alpha Bank, in noiembrie 2013, dupa ce dezvoltatorul Copper Beech Capital a intrat in faliment. La momentul achizitiei, proiectul imobiliar - cunoscut initial sub numele de Blue Tower - era finalizat in proportie de 70- 75% si se afla in conservare din 2009. Costul de achizitie a fost de 11 milioane de euro, iar investitiile pentru finalizare s-au ridicat la 5 milioane de euro - aproximativ 4,5 milioane de euro pentru constructie si circa 500. 000 de euro in costuri auxiliare de proiectare, autorizatii, taxe, consultanti etc.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )