Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROMANII AU TALENT 2015, a doua semifinala: Ce concurenti au cucerit publicul si juriul

România Liberă România Liberă,
ROMANII AU TALENT 2015, a doua semifinala: Ce concurenti au cucerit publicul si juriul

Bianca Costiug si trupa The Beat sunt concurentii din a doua semifinala care au ajuns in finala showului Romanii au talent. continuă pe România Liberă

ROMANII AU TALENT 2015. Ce momente au pregatit concurentii, in cea de-a doua semifinala

La cel de-al doilea show live al emisiunii de divertisment Romanii au talent, care va avea loc vineri, cei 12 concurenti vor incerca sa impresioneze publicul si juriul prin momente de exceptie.

ROMANII AU TALENT 2015. Ce concurenti participa la semifinalele de vineri

In cea de-a doua semifinala Romanii au talent vor participa concurentii George Bonea, trupa The beat, acrobatul Catalin Cazan, Estera si Rebeca Tchatchoua, Siko si Riko, Cosmin Cioca, Carmen Stroia si Liviu Bledea, grupul Diamond Duo, Bianca Costiug, Bogdan Panaite, Alexandru Moraru si grupul Lightwave Theatre. Semifinalistii au pregatit momente specifice, iar unii dintre ei vor fi sustinuti de dansatori.

ROMANII AU TALENT 2015. Ce surpriza aduce cea de-a doua semifinala

La cel de-al doilea show live al emisiunii de divertisment Romanii au talent, care va avea loc vineri, Andra va canta cea mai noua melodie a sa, Falava, pentru care a filmat si un videoclip.

Romanii au talent, semifinala doi: cine suntceitreiconcurenti care merg in marea finala

Romanii au talent. Dupa un spectacol desavarsit, Bianca Costiug, trupa the Beat si Alexandru Moraru sunt cei trei concurenti care au mers mai departe in marea finala de la Romanii au talant si au intrat in cursa pentru marele premiu, in valoare de 120. 000 de euro, dupa cea de-a doua semifinala live a show-ului de la Pro TV.

Romanii au talent continua cu cea de-a doua seminfinala live

Romanii au talent. Cei 12 concurenti, prezenti in aceasta seara la cea de-a doua semimifinala live Romanii au talent, au repetat indelung pentru a-i surprinde pe telespectatori cu momentele pe care le vor pune in scena. De la belly dance tribal la canto la un numar exceptional de dans pe picioroange, toate vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la 20. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Romanii au talent: cine sunt cei 12 semifinalisti din a doua gala live si ce momente au pregatit

Romanii au talent. Cel de-al doilea show live al noului sezon Romanii au talent , difuzat in aceasta seara, de la 20. 30, prezinta alti 12 semifinalisti care vor incerca sa convinga atat juriul, cat si telespectatorii ca merita un loc in finala.

Premiera Romanii au talent: Unul dintre finalistii show-ului a fost eliminat de producatori

Romanii au talent. Pentru prima data in istoria show-ului Romanii au talent, un concurent este eliminat din finala si inlocuit, motivul invocat de reprezentantii postului Pro TV fiind incalcarea clauzelor contractuale.

Concurentul eliminat de la Romanii au talent spune ca a fost sechestrat de politisti si confirma dosarul de pedofilie

Traian Constantin 35 de ani), concurentul eliminat de la Romanii au talent pentru nerespectarea clauzelor contractuale stabilite cu Pro TV, dar si pentru anchetarea intr-un caz de pedofilie, a confirmat ca a fost cercetat de autoritati. Totodata, acesta a scris pe Facebook ca politistii care l-au anchetat l-au agresat si sechestrat.

Concurent eliminat de la Romanii au talent. Traian Constantin sustine ca un copil de zece ani i-ar fi facut avansuri sexuale

Traian Constantin, concurentul eliminat de la Romanii au talent dupa ce producatorii show-ului au aflat ca este cercetat intr-un caz de pedofilie, a dezvaluit, pentru spynews. ro, ca, de fapt, un copil in varsta de zece ani ar fi incercat sa intretina relatii sexuale cu el si nu invers.

Concurentul eliminat de la Romanii au talent, Traian Constantin,ar fi cercetat intr-un caz de pedofilie. Am suferit cea mai mare nedreptate din viata mea

Traian Constantin,concurentul eliminat de la Romanii au talent,ar fi fost eliminat din finala concursului de la Protv, dupa ce producatorii show-ului au luat la cunostinta ca numele tanarului apare intr-un caz de pedofilie anchetat de politie, potrivit site-ului wowbiz. in acelasi timp, concurentul sustine ca postul nu i-a comunicat decizia si ca i se face o mare nedreptate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )