Libnet.ro
UNICEF

17:15

Romanii vor avea inca o zi libera de la stat. Cand se vor putea bucura de o minivacanta

B1 B1,
Romanii vor avea inca o zi libera de la stat. Cand se vor putea bucura de o minivacanta

Angajatii care lucreaza in sistemul de stat beneficiaza de-a lungul anului de cateva zile libere. Pana la sfarsitul lui 2019 mai sunt doar 5 zile libere de care pot profita salariatii. Urmatoarea zi libera de. continuă pe B1

De ce s-a schimbat vremea in lume. Climatologii, explicatii de ultim moment: Vom avea inca o crestere a temperaturilor

Un climatolog explica temperaturile extreme de care avem parte. in Europa, in cursul zilei de vineri, va fi varful caniculei. Cum explica acesta codul rosu de caldura? Climatologii explica temperaturile extreme Europa trece printr-un fenomen care i-a lasat pe multi cu semne de intrebare. in Europa, vineri va fi varful de caldura. in Franta, zona .

Kremlin: Vladimir Putin si Donald Trump vor avea o intalnire in Japonia

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump vor avea o intalnire oficiala in data de 28 iunie, in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, au anuntat miercuri oficialii de la Kremlin, citati de Reuters.

Comisia pentru votul in diaspora: Romanii vor vota pe parcursul a trei zile Cei care se afla la coada vor putea vota si dupa ora inchiderii sectiilor -UPDATE

Romanii din diaspora vor vota pe parcursul a trei zile, a decis joi comisia parlamentara pentru modificarea legilor electorale. Parlamentarii din comisie au mai decis ca cei care se afla la coada vor putea vota si dupa ora 21. 00, cand se inchid urnele. Decizia vine dupa ce, la alegerile europarlamentare din 26 mai, zeci de mii de oameni au stat la cozi interminabile la sectiile de votare, iar unii dintre ei nu au reusit sa voteze. Modificarile adoptate de comisia de cod electoral trebuie sa fie adoptate insa si in plen.

Comisia pentru votul din diaspora: Romanii vor putea vota pe parcursul a trei zile: vineri, sambata si duminica

Romanii din strainatate vor putea vota pe parcursul a trei zile - vineri, sambata si duminica, se arata intr-o decizie de joi a comisiei parlamentare pentru elaborarea propunerilor legislative in materie electorala. Cu o zi in urma, comisia a decis ca diaspora sa poata vota, pe langa sistemul clasic, si prin corespondenta sau anticipat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )