Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanul de 105 ani care a supravietuit celor mai cumplite batalii de pe frontul de Est

Adevărul Adevărul,
Romanul de 105 ani care a supravietuit celor mai cumplite batalii de pe frontul de Est

Mitel Panaite este unul dintre ultimii veterani care inca mai pot sa povesteasca dramele celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Sateanul din Tudora a luptat in cele mai cumplite batalii de pe frontul de Est si a indurat ani de lagar in Siberia. continuă pe Adevărul

VIDEO HotSport 1: Ianis Hagi, Simona Halep, Dinamo vs FCSB, care este cel mai sportiv oras al lumii

Rezumatul saptamanii din sport: Ianis Hagi a asigurat victoria pentru Glasgow Rangers; aventura Simonei Halep la turneul Gippsland Trophy, pregatitor pentru Australian Open; cum s-a terminat derby-ul Dinamo vs FCSB; care este cel mai sportiv oras al lumii.

Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, cand e bine sa faci achizitii si sa inchei afaceri

Luna februarie este speciala din punct de vedere astral. in data de 1 februarie Venus a intrat in semnul Varsatorului, unde va sta pana in 25 ale lunii. Tranzitul ne impinge catre schimbari in relatiile noastre, mai multa introspectie, dar si mai mult curaj in ganduri ori in actiuni. Afla care sunt si zilele norocoase .

Topul celor mai cautate locuri de munca in ianuarie. inca 25.000 de joburi sunt disponibile in Romania si strainatate

Aproximativ 60. 000 de candidati din categoriile de experienta mid-level 2-5 ani de experienta), senior level peste 5 ani de experienta) sau manageri au aplicat in luna ianuarie pe eJobs. ro pentru un loc de munca in Romania sau in strainatate.

Halep, locul 9 in clasamentul celor mai bogati jucatori din istoria tenisului: Doar trei fete sunt peste ea

S-au implinit sapte ani de cand Simona a patruns pentru prima data in Top 10 mondial, la 27 ianuarie 2014. Iar de atunci, romanca n-a mai parasit aceasta zona a clasamentului. O asemenea continuitate la nivel inalt s-a reflectat si in plan financiar.

Care este cel mai sportiv oras din lume - Bucurestiul nu se afla in Top 50

New York este considerat cel mai sportiv oras din lume, potrivit clasamentului publicat joi de agentia Burson Cohn Wolfe Sports BCW Sports), in care Bucurestiul nu se regaseste in top 50.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )