Libnet.ro
UNICEF

01:06

Topul celor mai cautate locuri de munca in ianuarie. inca 25.000 de joburi sunt disponibile in Romania si strainatate

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai cautate locuri de munca in ianuarie. inca 25.000 de joburi sunt disponibile in Romania si strainatate

Aproximativ 60. 000 de candidati din categoriile de experienta mid-level 2-5 ani de experienta), senior level peste 5 ani de experienta) sau manageri au aplicat in luna ianuarie pe eJobs. ro pentru un loc de munca in Romania sau in strainatate. continuă pe Adevărul

Topul celor mai betive tari. Ce loc ireal ocupa Romania, vasluienii vor fi socati

Nu e un secret pentru nimeni faptul ca romanilor le place sa bea cate un pahar, din cand in cand. Unii isi ineaca amarul dupa o iubire pierduta, altii sarbatoresc o reusita pe plan profesional, insa cei mai multi consuma bauturi alcoolice sub forma unei conventii sociale, atunci cand se intalnesc cu prieteni buni, pe .

Ce cred romanii despre fondurile europene si masura in care acestea vor crea mai multe locuri de munca

Rezultatele unei noi cercetari perceptia europenilor fata de Facilitatea Uniunii Europene de Redresare si Rezilienta RRF), realizate de Kantar, a fost prezentat joi. Studiul pune accent pe folosirea fondurilor in domenii precumeducatia, sanatatea, serviciile publice.

Dana Budeanu dezvaluie topul celor cinci fatalai din politica romaneasca. Pe ce loc se afla Nicusor Dan

Dana Budeanu este vestita pentru modul sau direct in care spune lucrurilor pe nume, indiferent daca acest lucru ar putea deranja. in urma cu putin timp, criticul de moda a creat un top rapid al primilor cinci politicieni pe care ii considera fatalai, adica crescuti precum o fata, asa cum a explicat aceasta. Politicienii pe .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )