Libnet.ro
UNICEF

07:30

Halep, locul 9 in clasamentul celor mai bogati jucatori din istoria tenisului: Doar trei fete sunt peste ea

Adevărul Adevărul,
Halep, locul 9 in clasamentul celor mai bogati jucatori din istoria tenisului: Doar trei fete sunt peste ea

S-au implinit sapte ani de cand Simona a patruns pentru prima data in Top 10 mondial, la 27 ianuarie 2014. Iar de atunci, romanca n-a mai parasit aceasta zona a clasamentului. O asemenea continuitate la nivel inalt s-a reflectat si in plan financiar. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea a eliminat-o pe Belinda Bencic si continua in turneul celor mai carantinate jucatoare din Australia

Surpriza furnizata de Sorana Cirstea in optimile turneului Grampians Trophy.

Care este cel mai sportiv oras din lume - Bucurestiul nu se afla in Top 50

New York este considerat cel mai sportiv oras din lume, potrivit clasamentului publicat joi de agentia Burson Cohn Wolfe Sports BCW Sports), in care Bucurestiul nu se regaseste in top 50.

Business report: Soferii isi vor putea cumpara RCA-ul direct de la stat. Cele mai dulci rosii din lume. De ce nordicii au mai multi copii decat cei din sud. Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta

Firmele care nu respecta regulile stabilite in contextul pandemiei ar putea fi suspendate * De ce europenii din nord au mai multi copii decat cei din sud * Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta * Romania, tara care importa deseuri fara sa aiba gropi de gunoi * Cum isi elaboreaza polonezii Planul de Rezilienta si Redresare * Sectiile ATI au nevoie de investitii de 1,5 miliarde lei * Soferii isi vor putea cumpara asigurarea RCA direct de la stat * Citu dezvaluie ca a vrut sa reduca salariile la CEC si EximBank, dar a fost blocat de sistem * Chiritoiu: Pretul electricitatii platit pana acum de populatie a fost prea mic * Murad: HoReCa avut pierderi de peste 7 miliarde euro. Cand ne cer bani, in doua zile legea e aplicabila. Cand sa ne sprijine, normele dureaza un an * Cele mai dulci rosii din lume au fost desemnate in urma unui concurs * Dacia a oprit pentru o zi productia la Mioveni din cauza crizei de cipuri de la nivel mondial * Imposibila corelatie: economie ca in Est si dobanzi ca in Vest.

De ce nu e bine sa te uiti noaptea in oglinda. Ce arata una dintre cele mai vechi superstitii din popor

Unele superstitii spun ca nu este bine sa privesti noaptea in oglinda. Ce se poate intampla daca incalci aceasta regula si ce patesc aceia care nu cred asta? De ce sa nu te privesti noaptea in oglinda Superstitiile isi au originile in cele mai vechi timpuri. Oamenii din popor credeau cu tarie in acestea si .

FOTOGALERIE Mai multi arbori din cartierul Aviatiei, mutilati de toaletarile facute de Primaria Sectorului 1 in ultimele doua luni Institutia a fost amendata de Primaria Capitalei cu 10.000 lei

Mai multi arbori din cartierul bucurestean Aviatiei au fost mutilati in lunile decembrie si ianuarie prin lucrarile de toaletare facute de Primaria Sectorului 1 prin ADP. Cetatenii din zona au sesizat institutiei ca lucrarile mutileaza copacii, insa fara rezultat. Taierile s-au facut in baza unui aviz general dat de Primaria Capitalei, in septembrie 2020, pentru perioada noiembrie 2020-aprilie 2021.

Topul celor mai cautate locuri de munca in ianuarie. inca 25.000 de joburi sunt disponibile in Romania si strainatate

Aproximativ 60. 000 de candidati din categoriile de experienta mid-level 2-5 ani de experienta), senior level peste 5 ani de experienta) sau manageri au aplicat in luna ianuarie pe eJobs. ro pentru un loc de munca in Romania sau in strainatate.

Virginia, statul care a executat cei mai multi detinuti din istoria SUA, urmeaza sa voteze vineri abolirea pedepsei capitale

Legislativul din statul american Virginia urmeaza sa voteze, joi, abolirea pedepsei cu moartea, ceea ce inseamna ca acesta va deveni primul stat din sudul Statelor Unite ce renunta la pedeapsa capitala, transmite Reuters.

Line up Neversea 2021. Organizatorii au anuntat ce artisti si formatii vor canta la unul dintre cele mai anticipate festivaluri din Romania

Vesti bune despre cel mai asteptat festival de muzica de la malul Marii Negre. Au fost anuntati primii artisticare vor da tonul distractiei la editia din 2021. Neverseava avea loc intre 8 si 11 .

Elvetia amana aprobarea vaccinului produs de AstraZeneca si comanda mai multe doze din alte tari

Elvetia a amanat aprobarea pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, a anuntat miercuri Agentia elvetiana a medicamentelor Swissmedic, cerand mai multa eficacitate si date de calitate inainte de a da o unda verde care a obtinut aprobarea Uniunii Europene saptamana trecuta, relateaza Reuters.

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA ANDREEA-ANAMARIA MOLDOVAN, SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL SANATATII: Cea mai mare provocare din acest moment este disponibilitatea vaccinului

Vaccinarea anti-Covid reprezinta o speranta in derulare pentru a ne putea relua viata normala asa cum dorim, sustine Andreea-Anamaria Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Domnia sa precizeaza insa ca viata normala trebuie sa fie grevata in continuare de o grija mai mare pe care am invatat sa o avem, dublata de o precautie pe care am invatat sa o respectam si pe care de multe ori am adoptat-o instinctiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )