Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romanul Bogdan Daniel Deac este cel mai tanar mare maestru international in sah

B1 B1,
Romanul Bogdan Daniel Deac este cel mai tanar mare maestru international in sah

La doar 14 ani, 7 luni si 27 de zile, Bogdan Daniel Deac a devenit cel mai tanar mare maestru international in sah din lume. Sahistul din Ramnicu Valcea a reusit sa obtina a treia. continuă pe B1

Cine este cel mai bine platit reprezentant al statului si care este salariul lui lunar

Presedinte si membru executiv al Consiliului de Administratie al Eximbank, Traian Halalai, este cel bine platit reprezentant al statului intr-o structura de conducere, potrivit libertatea. ro. Acesta.

Care este cel mai ieftin supermarket online din Romania

Carrefour , Cora , Mega Image si Selgros , patru dintre cei mai puternici jucatori traditionali pe piata de supermarket-uri. De putini ani insa, batalia s-a dus si in mediul virtual, fiecare incercand sa acopere o felie cat mai mare dintr-un tort.

Care este cel mai ieftin supermarket online din Romania: comparatie intre Carrefour, Cora, Mega Image si Selgros

Carrefour , Cora , Mega Image si Selgros , patru dintre cei mai puternici jucatori traditionali pe piata de supermarket-uri. De putini ani insa, batalia s-a dus si in mediul virtual, fiecare incercand sa acopere o felie cat mai mare dintr-un tort.

Cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba din Austria tunde gazon romanesc

Modelul de tractoras de tuns iarba din seria R4 este considerat de specialistii care l-au conceput ca fiind cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba produs de VIKING. Practic, oricine poate manevra acest utilaj dupa ce i se face un scurt training tehnic inainte. Inginerii austrieci de la VIKING au gandit acest model special pentru terenuri inguste, de pana la 4000 de metri patrati, latimea de tundere a ierbii fiind de 80 cm. Acest model extrem de agil a intrat pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la dealerii STIHL din toata tara.

Cel mai bun falafel cu salata de legume

Nautul este una dintre leguminoasele cu cele mai multe proteine. Poate inlocui cu succes carnea in meniul vegetarienilor si poate fi preparat in fel si fel de feluri de mancare. Noi iti propunem cel mai bun falafel cu salata de legume.

Cel mai lung pod din sticla a facut fata testului de rezistenta. Ce a presupus acesta (VIDEO)

Zhangjiajie Grand Canyon, cel mai lung pod din sticla din provincia chineza Hunan a fost pus la incercare pentru a vedea cat de rezistent este, conform unui filmulet aparut pe Facebook. Astfel ca.

Cine sunt cel mai bine platiti reprezentanti ai statului: Presedintele Eximbank, pe primul loc in top

Traian Halalai, presedintele bancii de stat EximBank si membru executiv al Consiliului de Administratie al institutiei, este cel bine platit reprezentant al statului intr-o structura de conducere, cu un venit lunar de 137. 585 de lei brut peste 30.

O radiografie a pietei auto mondiale - In ce tari vand cel mai mult marile marci auto

China este cea mai mare piata pentru jumatate dintre cele mai mari 25 de grupuri auto mondiale, fiind si piata care a reprezentat motorul principal de crestere in primele luni din 2016, arata un raport JATO. Intre diversele regiuni ale lumii sunt mari diferente la cota de piata a celor mai populare marci, iar in articol puteti vedea care sunt tarile in care cele mai vandute brand-uri domina parcul auto.

Cine este cel bine platit reprezentant al statului si unde lucreaza. Ia peste 30.000 de euro pe luna

Traian Halalai, presedinte si membru executiv al Consiliului de Administratie al Eximbank, este cel bine platit reprezentant al statului intr-o structura de conducere, cu un venit lunar de 137. 585 lei brut.

Deutsche Bank reprezinta cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Legaturile pe care Deutsche Bank le are cu cele mai mari banci ale lumii fac din grupul bancar german cel mai mare risc potential la adresa sistemului financiar global, a apreciat joi Fondul Monetar International, transmite Dow Jones Newswires.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )