Libnet.ro
UNICEF

01:06

ROMATSA evita falimentul, dupa ce statul roman a castigat un proces cu fratii Micula

Antena3 Antena3,
ROMATSA evita falimentul, dupa ce statul roman a castigat un proces cu fratii Micula

Statul roman a castigat in prima instanta un proces intentat de fratii Ioan si Viorel Micula, astfel ca poprirea pusa pe conturile ROMATSA, companie care administreaza serviciile de trafic aerian, a fost ridicata,. continuă pe Antena3

Justitia belgiana opreste executarea silita a ROMATSA de catre fratii Micula. Acestia executa statul roman dupa ce au castigat un proces la Washington

ROMATSA a obtinut la un tribunal din Belgia o decizie favorabila la contestatia depusa impotriva executarii silite de catre fratii Micula a veniturilor pe care regia le incaseaza de la EUROCONTROL, urmand ca sechestrul sa fie ridicat in cel mai scurt timp.

ROMATSA castiga contestatia fata de executarea silita cauzata de procesul fratilor Micula cu statul roman

Tribunalul de Prima Instanta din Bruxelles a dat castig de cauza Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA la contestatia depusa impotriva executarii silite a banilor datorati acesteia de catre EUROCONTROL, in urma procesului fratilor Micula cu statul roman, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul ROMATSA.

Pentru a evita falimentul, Carpatica Asig intra sub administrarea Fondului de Garantare a Asiguratilor

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va aplica masurile de rezolutie in cazul societatii Carpatica Asig pentru a evita efectele negative asupra stabilitatii financiare a pietei asigurarilor, urmand sa intocmeasca planul in maximum 6 luni. De asemenea, ASF a desemnat Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) ca administrator temporar.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )