Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romcab vrea sa contracteze un credit de 20 milioane lei de la EximBank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romcab vrea sa contracteze un credit de 20 milioane lei de la EximBank

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB) vrea sa contracteze un imprumut de 20 milioane lei de la EximBank, pentru finantarea unor contracte incheiate cu partenerii, acceptati in prealabil de banca. continuă pe Ziarul Bursa

Romcab vrea sa contracteze un credit de 20 mil. lei

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB) vrea sa contracteze un imprumut de 20 milioane lei de la EximBank, pentru finantarea unor contracte incheiate cu partenerii, acceptati in prealabil de banca.

Pierderi de 5,5 milioane lei pentru Romaero in primul trimestru

Romaero Bucuresti a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, pierderi de 5,5 milioane lei, veniturile scazand, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cu 6%, de la 22,2 milioane lei la 20,7 milioane lei, potrivit raportului trimis Bursei de Valori Bucuresti.

Transelectrica imprumuta pana la 35 milioane lei de la ING

Transelectrica simbol TEL) a semnat un contract cu ING Bank prin care poate atrage pana la 35 de milioane de lei pentru finantarea activitatii curente, potrivit unui comunicat transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti.

Amenzi de peste 3,2 milioane lei, dispuse saptamana trecuta de Inspectia Muncii

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 25 - 28 iunie 2013, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 3. 700 de lei, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Fratii Cristescu dezvolta in Timisoara un proiect de birouri de 20 milioane de euro

Fratii Emil si Marius Cristescu, proprietarii grupului Bega, investesc aproximativ 20 de milioane de euro in constructia unui complex de patru cladiri de birouri la Timisoara, prima dintre acestea, cu o suprafata de 5. 000 de metri patrati, urmand sa fie inaugurata luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )