Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pierderi de 5,5 milioane lei pentru Romaero in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderi de 5,5 milioane lei pentru Romaero in primul trimestru

Romaero Bucuresti a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, pierderi de 5,5 milioane lei, veniturile scazand, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cu 6%, de la 22,2 milioane lei la 20,7 milioane lei, potrivit raportului trimis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Despagubire record din partea ANRP. 300 de milioane de lei pentru o persoana care a depus dosar de retrocedare in 2010

Despagubire record din partea Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor. ANRP a emis un titlu de despagubire in valoare de aproape 300 de milioane de lei pentru o persoana care a depus dosar de.

BCR majoreaza de 2,5 ori discountul de dobanda acordat clientilor care iau credite in lei pentru casa

Banca Comerciala Romana BCR) majoreaza de 2,5 ori discountul de dobanda acordat clientilor care iau credite in lei pentru casa si isi incaseaza salariul prin BCR, de la 0,2% procentuale la 0,5%, conform unui comunicat de presa.

incasari 9,8 milioane euro pentru Bostina si Asociatii, in primul semestru

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a avut, in primul semestru al acestui an, incasari din activitati avocatiale in tara noastra in valoare de 9,8 milioane euro.

Romania TV, amendata cu 10.000 de lei pentru denigrarea Andreei Pora.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa amendeze televiziunea Romania TV cu 10. 000 de lei, din cauza emisiunii Tonomatul lui Ciutacu din 20 iunie, in care jurnalista Andreea Pora a fost denigrata si i-a fost incalcat dreptul la imagine, transmite Mediafax. CNA a analizat, in sedinta de marti, emisiunea Tonomatul lui Ciutacu din 20 iunie, la sesizarea membrului Consiliului Narcisa Iorga. Consider ca aceasta emisiune a avut rolul de a linsa un ziarist, pe Andreea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )