Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romeo Cozma, primul doctor in jazz din Romania: Oschanitzkya fost un reperpentru mine. incama fascineaza

Adevărul Adevărul,
Romeo Cozma, primul doctor in jazz din Romania: Oschanitzkya fost un reperpentru mine. incama fascineaza

Romeo Cozma, primul doctor in jazz din Romania, a invatat singur tainele acestui gen muzical, transformandu-i in profesori pe celebrii Richard Oschanitzky, Johnny Raducanu, Miles Davis si John Coltrane, despre care marturiseste ca l-au influentat decisiv si l-au ajutat sa evolueze. continuă pe Adevărul

Primul pas catre infiintarea primei banci de plasma din Romania: Doua echipamente de plasmafereza, instalate la Spitalul Gerota din Capitala

Primele doua echipamente de plasmafereza au fost instalate la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, acesta fiind primul pas catre infiintarea primei banci de plasma din Romania. Un centru de donare de plasma va fi infiintat la Spitalul Gerota din Capitala, a anuntat la finalul lunii octombrie ministrul de Interne, Marcel Vela. El a facut atunci apel catre romanii care au avut COVID-19 sa mearga sa doneze plasma.

Copiii din Romania strang bani pentru achizitionarea primei ambulante aeriene din tara

Amalia 8 ani), Edward 4 ani), Natalia 9 ani), Ilinca 10 ani), Sabina 8 ani), Maia 12 ani) si Matei 14 ani) cred in Mos Craciun, in unicorni si in Asociatia Blondie. Mai exact, in proiectul acesteia de a cumpara prima ambulanta aeriana din Romania. Costul acesteia si cel de operare in primul an se ridica la doua milioane de euro.

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei: Vlad a plans in hohote la despartire

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei, iar fiul ei, Vlad, a ramas acasa plangand in hohote la despartire. Dana Rogoz si-a anuntat fanii pe reteaua de socializare ca va fi plecata din tara o perioada, alaturi de fetita ei, Lia. De ce a recurs la asta actrita, vedeti in randurile de .

Viktor Orban, despre alegerile din Romania: Suntem legati de comunitatea ungarade acolo

Romania este un important partener economic pentru Ungaria, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban. Acesta a vorbit si desprealegerile parlamentare din Romania in interviul sau saptamanal pe.

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de .

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de 32,3% (studiu)

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de doar 32,3%, potrivit raportului DESI The Digital Economy and Society Index), care indica o tendinta usor crescatoare a digitalizarii institutiilor publice in ultimii trei ani, scrie Agerpres. Totodata, la capitolul Servicii Publice Digitale, Romania se situeaza in continuare pe ultimul loc la nivel european din 28 de tari. in luna noiembrie, Zitec, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii online, lansa Ghidul Esential de Digitalizare a Primariilor, realizat de echipa Regista. ro. Pentru a primi documentul, primariile interesate trebuie sa completeze un chestionar prin care isi evalueaza gradul de digitalizare actual.

inca o organizatie infiintata pentru a sustine interesele firmelor de asigurari: Patronatul Industriei Asigurarilor din Romania

Patru societati de asigurari au anuntat joi infiintarea PIAR Patronatul Industriei Asigurarilor din Romania, organizatie care sa sustina interesele membrilor sai in calitate de angajatori si sa faca domeniul asigurarilor, unul caracterizat, de altfel, de un grad ridicat de reglementare, mai atractiv pe piata muncii. Patronatul a fost infiintat de Groupama Asigurari, UNIQA Asigurari, UNIQA Asigurari de Viata si PAID Romania Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale) si isi propune sa fie complementar Uniunii Societatilor de Asigurari din Romaania UNSAR).

Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor. Ce gest a facut in plina pandemie

Sunt momente inedite cu Anca Serea, dupa ce a iesit din izolare. Cum a ajuns aceasta sa se salute cu prietenii, dupa ce sotul ei, Adi Sina, a fost infectat cu coronavirus. Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor Anca Serea si Adi Sina au trecut prin momente grele, dupa ce sotul acesteia a .

RTPR a asistat Aegon la vanzarea business-ului din Romania

RTPR a asistat Aegon in legatura cu vanzarea operatiunilor sale din Romania catre Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe VIG), ca parte dintr-o tranzactie regionala cu o valoare totala de 830 milioane de euro. Vanzarea a vizat Ungaria, Polonia, Romania si Turcia si a inclus asigurari, pensii private si societati de administrare a activelor financiare, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Vedeta din Romania care o duce bine in America, in pandemie. Cu ce se ocupa acolo

Cine a spus ca toata lumea e afectata de criza sanitara?! Vedeta din Romania care o duce bine in America, in plina pandemie de coronavirus, este dovada. Cu ce se ocupa acolo cantareata care locuieste in State de mai bine de zece ani?! Vedeta care o duce bine in Statele Unite ale Americii Desi intreg .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )