Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de 32,3% (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de 32,3% (studiu)

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de doar 32,3%, potrivit raportului DESI The Digital Economy and Society Index), care indica o tendinta usor crescatoare a digitalizarii institutiilor publice in ultimii trei ani, scrie Agerpres. Totodata, la capitolul Servicii Publice Digitale, Romania se situeaza in continuare pe ultimul loc la nivel european din 28 de tari. in luna noiembrie, Zitec, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii online, lansa Ghidul Esential de Digitalizare a Primariilor, realizat de echipa Regista. ro. Pentru a primi documentul, primariile interesate trebuie sa completeze un chestionar prin care isi evalueaza gradul de digitalizare actual. continuă pe Hotnews

STUDIU ZITEC: Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de 32,3%

In luna noiembrie, Zitec lansa Ghidul Esential de Digitalizare a Primariilor, realizat de echipa Regista. ro. Pentru a primi documentul, primariile interesate trebuie sa completeze un chestionar prin care isi evalueaza gradul de digitalizare actual.

STUDIU Cat de digitalizate sunt primariile din Romania: Angajatii folosesc adresele personale de email pentru a comunica cu publicul

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de numai 32,3%, arata un studiu realizat de compania de IT digital marketing Zitec. La capitolul Servicii Publice Digitale, Romania se situeaza in continuare pe ultimul loc la nivel european din 28 de tari.

Dana Savuica, la 21 de ani de la prima coperta Playboy din Romania

Dana Savuica este prima vedeta din Romania care a pozat pe coperta revistei Playboy. Au trecut 21 de ani de atunci, iar vedeta arata la fel de bine. A demonstrat-o printr-un pictorial sexy ce aminteste de revista cu iepurasi.

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de .

Viktor Orban, despre alegerile din Romania: Suntem legati de comunitatea ungarade acolo

Romania este un important partener economic pentru Ungaria, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban. Acesta a vorbit si desprealegerile parlamentare din Romania in interviul sau saptamanal pe.

Vedeta din Romania care a incalcat doua legi grave, chiar ieri. Imaginile cu dovada sunt graitoare

Adrian Enache, rebelul permanent din muzica ramaneasca, nu se dezminte nici de data asta. Recent colegii de la Impact. ro l-au surprins pe rebelul Adrian Enache incalcand atat regulile de ciculatie, cat si cele epidemiologice. Adrian Enache uita de reguli Celebrul artist, Adrian Enache, este recunoscut pentru iesirile sale in derapaj. Dar de data asta a .

Vedeta din Romania care o duce bine in America, in pandemie. Cu ce se ocupa acolo

Cine a spus ca toata lumea e afectata de criza sanitara?! Vedeta din Romania care o duce bine in America, in plina pandemie de coronavirus, este dovada. Cu ce se ocupa acolo cantareata care locuieste in State de mai bine de zece ani?! Vedeta care o duce bine in Statele Unite ale Americii Desi intreg .

Actrita din Romania pe care nimeni nu o mai recunoaste la batranete. Ce drama traieste de cand s-a pensionat

In varsta de 84 de ani, ea este marea actrita din Romania pe care nimeni nu o mai recunoaste la batranete. S-a retras din viata publica in urma cu doi ani iar de cand s-a pensionat traieste o mare drama. Cine este actrita de nerecunoscut Ileana Stana-Ionescu, una dintre cele mai mari actrite din Romania, .

Vedeta din Romania care a facut un gest superb la farmacie. E plina de bani si da la altii

Una dintre vedetele din Romania a fost surprinsa de curand, in timp ce facea un gest nobil pentru o femeie sarmana de pe strada. Contrar zicalei conform careia persoanele bogate si celebre ar fi zgacite si nu le-ar pasa de necazul semenilor, cantareata eroina este un exemplu demn de urmat. Inima de mama nu i-a .

Topul dezvoltatorilor de software din Romania, domeniu in care lucreaza peste 130.000 de IT-ist

Industria de software din Romania va creste cu aproximativ 12,5% in 2020, ajungand la un volum de business de aproximativ 8,2 miliarde de euro, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin. Cu toate acestea, cresterea este mai temperata decat in 2019, cand sectorul a inregistrat o cifra de afaceri de 7,3 miliarde de euro, cu aproape 20% mai mult decat in 2018 si peste 69% raportat la 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )