Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ropharma vrea sa imprumute 13,7 milioane euro pentru refinantarea creditelor existente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ropharma vrea sa imprumute 13,7 milioane euro pentru refinantarea creditelor existente

Lantul farmaceutic Ropharma vrea sa imprumute maximum 13,7 milioane euro pentru refinantarea creditelor la termen existente, subiectul urmand a fi dezbatut in adunarea actionarilor din 15 martie, se arata intr-un raport publicat vineri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENT Primaria Sector 1 vrea sa aloce inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Anul trecut a alocat 20 milioane lei

Primaria Sector 1 vrea sa aloce inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect de hotarare ce se afla pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu local. In 2017, Primaria Sectorului 1 a alocat 20 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

MApN cumpara echipamente militare de 28 de milioane de euro. Doua radare mobile TPS-77 de la Lockheed Martin vor intra in dotarea apararii antiaeriene

Compania de stat Romtehnica a achizitionat doua radare tridimensionale, in valoare de 128,9 milioane lei aproximativ 28 de milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

MApN cumpara echipamente militare de 28 de milioane de euro. Cu ce va fi dotata apararea antiaeriena

Compania de stat Romtehnica a achizitionat doua radare tridimensionale, in valoare de 128,9 milioane lei aproximativ 28 de milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin.

VIDEO Planurile de investitii ale Primariei Alba Iulia in anul Centenarului. Milioane de euro pentru zona in care se va amplasa monumentul Marii Uniri

Pregatirile pentru sarbatorirea a 100 de ani de la Marea Unire, la Alba Iulia, au intrat in linie dreapta. Administratia locala va investi mai multe milioane de euro in modernizarea zonei Parcului Unirii unde va fi amplasat si Monumentul Unirii.

George Soros a donat 400.000 de euro pentru o campanie anti-Brexit

Miliardarul american George Soros a donat 400. 000 de lire 453. 000 euro) unei organizatii pro-UE care incearca sa influenteze votul deputatilor britanici privind acordul final asupra Brexit, a anuntat joi presedintele acestei organizatii, citat de AFP.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 45,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 212,3 milioane de lei 45,6 milioane de euro), 186,2 milioane de lei reprezentand inregistrarea ofertei pentru actiunile companiei Purcari, in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 41,8 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a patra sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 41,8 milioane de lei 8,9 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 32,4 milioane de lei).

O antreprenoare a investit zeci de mii de euro pentru a ii oferi fiicei sale acces la o educatie de calitate

Am vrut sa scriu povestea unui business de succes, insa am descoperit povestea unui om de succes. Asa ca m-am decis, voi prezenta povestea omului, pentru ca o afacere profitabila reflecta personalitatea celui care se afla in spatele ei.

O antreprenoare a investit zeci de mii de euro pentru a-i oferi fiicei sale acces la o educatie de calitate

Am vrut sa scriu povestea unui business de succes, insa am descoperit povestea unui om de succes. Asa ca m-am decis, voi prezenta povestea omului, pentru ca o afacere profitabila reflecta personalitatea celui care se afla in spatele ei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )