Libnet.ro
UNICEF

07:45

Rosia Montana a fost declarata monument istoric

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rosia Montana a fost declarata monument istoric

Localitatea Rosia Montana, unde compania canadiana Gabriel Resources intentiona sa deschida o mina de aur, a fost declarata monument istoric, un statut care o protejeaza de orice activitate miniera, potrivit unui oficial din Ministerul Culturii din tara noastra, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Subiectele Zilei: Cheltuieli fara noima in sistemul de sanatate, descoperite si reclamate de Curtea de Conturi; Rosia Montana a fost declarata sit istoric de importanta nationala; Listele sponsorilor care au dat ISU Bucuresti-Ilfov peste 900.000 de lei

Fostul sef al propagandei rusesti, gasit mort la Washington, se pregatea sa bata palma cu FBI. Moartea misterioasa a fostului sef al propagandei rusesti. Suprafata de care nici nu stiati ca exista pana cand n-a fost impozitata. Taxele pentru case si masini au crescut din pix. Nici n-a inceput bine.

Rosia Montana, declarata monument istoric de interes national

O localitate din Romania unde compania canadiana Gabriel Resources intentiona sa deschida o mina de aur a fost declarata monument istoric, un statut care o protejeaza de orice activitate miniera, a declarat joi pentru AFP un oficial din Ministerul Culturii din Romania.

Lovitura finala pentru RMGC: localitatea Rosia Montana, declarata sit istoric de categorie A pe o raza de 2 kilometri

Intreaga localitate Rosia Montana din judetul Alba, pe o raza de 2 kilometri, a fost inclusa pe Lista Monumentelor Istorice ca sit de categoria A, potrivit ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu. Aceasta masura creste sansele ca situl istoric Rosia Montana sa fie inclus in lista UNESCO.

Ministerul Culturii a sesizat DNA in problema jongleriei cu patrimoniul istoric de la Rosia Montana

Ministerul Culturii a sesizat DNA in legatura cu situatia patrimoniului istoric de la Rosia Montana. Potrivit ministrului Vlad Alexandrescu, institutia a transmis catre parchet sesizarea in 30 decembrie 2015, in aceeasi zi in care a semnat ordinul prin care localitatea Rosia Montana devine sit istoric de categoria A pe o raza de 2 kilometri.

Nicusor Dan: RMGC incepe sa renunte la procesele privind proiectul de la Rosia Montana

Curtea de Apel Cluj trebuie sa ia o decizie, pe data de 18 ianuarie 2016, in procesul in care mai multe organizatii non-guvernamentale au cerut anularea certificatului de urbanism care a fost emis de Consiliul Judetean Alba pentru realizarea proiectului minier de la Rosia Montana.

Rosia Montana, declarata sit istoric de importanta nationala

Decizia a fost inclusa in ordinul emis de ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, la data de 30 decembrie 2015, informeaza descopera. ro. La data de 30 decembrie 2015, ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a semnat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )