Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mediului va fi audiat azi de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Mediului va fi audiat azi de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati azi la Comisia speciala pentru Rosia Montana. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti la Comisia speciala pentru Rosia Montana. Potrivit unui program al Comisiei, audierile de marti vor incepe la ora 10,00.

Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana.

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb, si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti la Comisia speciala pentru Rosia Montana, transmite Agerpres. Potrivit unui program al Comisiei, audierile de marti vor incepe la ora 10. Citeste si Cati parlamentari din Comisie se vor duce la Rosia Montana Miercuri, 12 parlamentari ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana, vor face deplasarea in teritoriu, in zona miniera, urmand ca .

Site-ul lansat de comisia speciala pentru Rosia Montana este operational: Oricine poate trimite propuneri sau consulta avizele proiectului

Presedintele Comisiei speciale privind proiectul minier de la Rosia Montana, senatorul Darius Valcov, a anuntat ca site-ul pe care vor fi postate toate proiectele de lege si avizele acestui proiect, a devenit.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti de catre Comisia speciala pentru Rosia Montana.

Ce scuze au gasit alesii din Comisia speciala pentru a evita Rosia Montana: Ce-i acolo se poate vedea si la televizor

Doi dintre parlamentarii liberali din Comisia pentru Rosia Montana au refuzat sa mearga in zona pe motiv ca o astfel de deplasare nu are relevanta, intrucat cunosc foarte bine problemele din zona.

Ce scuze au gasit alesii din Comisia speciala pentru a evita Rosia Montana: Ce-i acolo se poate vedea si la TV

Doi dintre parlamentarii liberali din Comisia pentru Rosia Montana au refuzat sa mearga in zona pe motiv ca o astfel de deplasare nu are relevanta, intrucat cunosc foarte bine problemele din zona.

Comisia parlamentara pentru Rosia Montana vrea sa-i audieze pe repezentantii SRI si SIE. Daniel Barbu: Eu am incredere ca daca litera acestui acord este respectata in 10-12 ani vom putea introduce zona pe lista patrimoniului UNESCO

Membrii Comisiei parlamentara pentru Rosia Montana ii audiaza luni pe ministrul Culturii Daniel Barbu si reprezentantul ministerului Justitiei. Inaintea audierilor membrii Comisiei parlamentare au rediscutat programul din cursul acestei saptamani si au cazut de acord sa sa-i audieze pe reprezentantii SRI si SIE.

Audierile comisiei speciale pentru proiectul Rosia Montana. Ministrul Mediului: Am impus RMGC o garantie financiara de mediu dubla, de 146 de mil dolari/ Concentratia de cianuri va fi de 3 parti/milion, adica o treime fata de limita europeana

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a impus RMGC, in noul proiect, o garantie de mediu dubla, de 146 de milioane de dolari, care va acoperi reabilitarea minei la standarde de mediu. Ea mai spus ca ministerul a redus, in noul proiect, concetratia de cianuri la o treime fata de limita europeana prevazuta in Directiva europeana si care este de 10 parti pe milion. Ministrul a mai precizat ca obligatiile privind indepartarea poluarii istorice de la Rosia Montana revin RMGC, suma estimata fiind in cuantum de 300 de milioane de euro.

Comisia Rosia Montana: Rovana Plumb - Garantia RMGC in caz de accident ecologic este de 25 milioane dolari/ Monitorizarea activitatii RMGC in zona va fi facuta prin sistem online de catre angajatii operatorului cu monitorizarea statului roman

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a impus RMGC, in noul proiect, o garantie de mediu dubla, de 146 de milioane de dolari, care va acoperi reabilitarea minei la standarde de mediu. In ceea ce priveste garantia operatorului in caz de accident, ministrul Mediului a precizat ca aceasta este in valoare de 25 de milioane de dolari. La insistentele parlamentarilor PNL care au intrebat cine lucreaza in statiile de monitorizare a activitatii companiei in zona, Rovana Plumb a declarat ca angajatii companiei.

ROSIA MONTANA. Plumb: Concentratia de cianuri, o treime fata de limita europeana.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a redus, in noul proiect, concetratia de cianuri la o treime fata de limita europeana prevazuta in Directiva europeana, transmite Mediafax. Citeste si Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana Proiectul initial permitea 5-6 parti pe milion in iazul de decantare. Ne-am asigurat ca investitorul va utiliza cea mai moderna tehnologie pentru .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )