Libnet.ro
UNICEF

17:00

Rovana Plumb, despre alegerile PSD pentru Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb, despre alegerile PSD pentru Parlamentul European

Presedinta Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, la Mamaia, referitor la afirmatiile lui Calin Popescu-Tariceanu ca participarea candidatilor PSD si ALDE pe o lista comuna la alegerile. continuă pe Antena3

Lider PNL, despre o mare coalitie anti-PSD: O initiativa de colaborare a opozitiei ar fi buna dupa alegerile pentru Parlamentul European

Vicepresedintele PNL, deputatul Adrian Oros, a declarat, joi, ca sustine o coalitie a partidelor din Opozitie, anti-PSD, dupa alegerile pentru Parlamentul European si un proiect comun al acestora pentru prezidentiale, potrivit Mediafax.

Orban: Daca Crin Antonescu si depune candidatura pentru Parlamentul European, nu cred ca mai poate candida sotia sa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, intr-o emisiune TV, ca s-ar bucura daca fostul lider al partidului Crin Antonescu si-ar depune candidatura pentru alegerile europarlamentare, insa in acest caz nu crede ca ar mai putea sa candideze si sotia acestuia, eurodeputata Adina Valean, relateaza Agerpres.

Rovana Plumb: Dancila are foarte multe cunostinte la nivel european

Viorica Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare, da asigurari Rovana Plumb, presedinta organizatiei de femei a PSD. Doamna prim-ministru Viorica Dancila va conduce acest Executiv pana la.

Rovana Plumb: Viorica Dancila va conduce acest Executiv pna la alegerile viitoare, cu certitudine

Presedinta organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, in statiunea Mamaia, ca Viorica Dancila va fi cu certitudine premier pana la alegerile viitoare, scrie Agerpres.

Rovana Plumb anunta pana cand va conduce Viorica Dancila Guvernul

Presedinta organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, in statiunea Mamaia, ca Viorica Dancila va fi cu certitudine premier pana la alegerile viitoare. Doamna prim-ministru Viorica.

Radu Banciu: Rovana Plumb a facut niste declaratii naucitoare, pentru care ar trebui amendata. Nu poti sa spui chiar orice... (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat ca Viorica Dancila este un om profesionist, un lider politic care isi iubeste foarte mult tara si care are foarte multe cunostinte la nivel european. Declaratia social-de.

Rovana Plumb: Viorica Dancila este un profesionist, un lider politic care isi iubeste mult tara; va conduce cu certitudine Guvernul pana la alegeri

Presedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, spune ca premierul Viorica Dancila este un profesionist, un om de echipa, un lider politic care isi iubeste mult tara. Plumb crede ca Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare.

Alimente pentru Est. Parlamentul European vrea sa infiinteze un soi de politie care sa ancheteze cazurile de produse cu dublu standard de calitate

Parlamentul European vrea sa transeze problema dublului standard de calitate a produsului prin crearea unor institutii care sa monitorizeze marfa in magazine si pe tot lantul de productie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )