Libnet.ro
UNICEF

12:45

Radu Banciu: Rovana Plumb a facut niste declaratii naucitoare, pentru care ar trebui amendata. Nu poti sa spui chiar orice... (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Rovana Plumb a facut niste declaratii naucitoare, pentru care ar trebui amendata. Nu poti sa spui chiar orice... (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat ca Viorica Dancila este un om profesionist, un lider politic care isi iubeste foarte mult tara si care are foarte multe cunostinte la nivel european. Declaratia social-de. continuă pe B1

Rovana Plumb: Viorica Dancila este un profesionist, un lider politic care isi iubeste mult tara; va conduce cu certitudine Guvernul pana la alegeri

Presedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, spune ca premierul Viorica Dancila este un profesionist, un om de echipa, un lider politic care isi iubeste mult tara. Plumb crede ca Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare.

Rovana Plumb anunta pana cand va conduce Viorica Dancila Guvernul

Presedinta organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, in statiunea Mamaia, ca Viorica Dancila va fi cu certitudine premier pana la alegerile viitoare. Doamna prim-ministru Viorica.

Rovana Plumb, despre alegerile PSD pentru Parlamentul European

Presedinta Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, la Mamaia, referitor la afirmatiile lui Calin Popescu-Tariceanu ca participarea candidatilor PSD si ALDE pe o lista comuna la alegerile.

Rovana Plumb: Dancila are foarte multe cunostinte la nivel european

Viorica Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare, da asigurari Rovana Plumb, presedinta organizatiei de femei a PSD. Doamna prim-ministru Viorica Dancila va conduce acest Executiv pana la.

Rovana Plumb: Viorica Dancila va conduce acest Executiv pna la alegerile viitoare, cu certitudine

Presedinta organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, in statiunea Mamaia, ca Viorica Dancila va fi cu certitudine premier pana la alegerile viitoare, scrie Agerpres.

Radu Banciu: De la nea Nicu, la Iliescu si la Liviu Dragnea nu s-a schimbat nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre protestul Diasporei. Daca ascultati iar declaratiile lui Dragnea din acele zile de mijloc de august, o sa vedeti ca nu-i mar.

Radu Banciu: Autostrada Comarnic-Brasov e ca si facuta! Termenul e undeva intre 4 si 400 de ani (VIDEO)

Guvernul Dancila a aprobat in sedinta de miercuri Studiul de fundamentare privind constructia autostrazii Comarnic-Brasov. Detalii AICI) Subiectul a fost tratat si de Radu Banciu, in editia de miercuri.

Radu Banciu: Nu suntem o tara saraca. Vina e doar a omului mizerabil, care nu a incercat decat sa-i fure caciula aluia de langa el. Asa e politica Romaniei de 30 de ani (VIDEO)

Guvernul a dat unda verde pentru constructia unei statiuni de lux pe litoral. Proiectul chiar a fost inclus in lista de obiective strategice. Subiectul a fost comentat si de Radu Banciu, in editia de marti.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )