Libnet.ro
UNICEF

19:15

Rovana Plumb a rabufnit dupa criticile lui Klaus Iohannis: Dezinformeaza sau nu stie sa caute date

B1 B1,
Rovana Plumb a rabufnit dupa criticile lui Klaus Iohannis: Dezinformeaza sau nu stie sa caute date

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca dezinformeaza sau nu stie sa caute date, dupa ce seful statului a avertizat marti Guvernul ca ar trebui sa se. continuă pe B1

Ministrul Rovana Plumb, reactie dupa declaratia lui Iohannis privind fondurile europene. Datele la zi eu pot sa vi le spun, le-am comunicat si ieri

Lia Olguta Vasilescu, atac la Klaus Iohannis pe tema pensiilor si salariilor: Nu mai stie ce a semnat?

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, reactioneaza ironic dupa ce presedintele Klaus Iohannis le-a cerut socoteala guvernantilor pe tema salariilor si pensiilor. Klaus Johannis: Mai aveti bani de p.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, i-a invitat pe moldoveni sa se nscrie la un apel de proiecte la care nu pot participa

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, i-a invitat, marti, pe cei din zona Moldovei sa se inscrie la un apel de proiecte la care de fapt ei nu pot depune proiecte.

Romania e sub media europeana la absorbtia fondurilor UE. Cum se lauda Rovana Plumb si Viorica Dancila la acest capitol

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, si premierul Viorica Vasilica Dancila au vorbit, luni, despre absorbtia fondurilor europene si reusitele Romaniei la acest capitol. in contextul in care tara.

Ministrul Rovana Plumb a facut o vizita de lucru in Valea Jiului pentru identificarea unor proiecte de dezvoltare a regiunii, parte a initiativei CE Regiunile carbonifere in tranzitie

Ministrul Fondurilor Europene, doamna Rovana Plumb, a intreprins o vizita de lucru in Valea Jiului, unde s-a intalnit, la Vulcan si Petrosani, cu toti reprezentantii autoritatilor locale din.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: Aceasta abordare e deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice / Somez Guvernul sa-si revina

Presedintele Klaus Iohannis a somat guvernul sa-si revina, dupa aparitia unui proiect de lege care vorbea despre suspendarea pentru sase luni a platilor la Pilonul II de pensii, afirmand ca avem de-a face cu o abordare care este deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice.

Klaus Iohannis, prima reactie in scandalul momentului: Am decis sa nu comentez in niciun fel!

Presedintele Klaus Iohannis participa in luni seara, la un eveniment organizat la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti. Este prima aparitie publica a Presedintelui, dupa ce Ludovic Orban i-a.

Liviu Dragnea vorbeste iar de SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Vom utiliza toate mijloacele... (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit iar despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a plouat cu plangeri la adresa ministrilor Guvernului Dancila in urma scandalului izbucnit pe marginea subiectului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )