Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti pe 15 august, de Sfanta Maria! Maica Domnului iti va veni in ajutor

Antena3 Antena3,
Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti pe 15 august, de Sfanta Maria! Maica Domnului iti va veni in ajutor

Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului are loc in fiecare an pe 15 august si este o zi deosebit de importanta pentru crestinii din lumea intreaga. in aceasta zi sfanta este bine sa nu muncim, sa ne odihnim si sa reflectam la viata noastra. De asemenea, pentru a primi ajutor de la Maica Domnului, preotii recomanda rostirea rugaciunii de mai jos. continuă pe Antena3

Adormirea Maicii Domnului, semnificatia sarbatorii din 15 august. Ce e interzis sa faci, unde se pun florile care se culeg

Crestinii marcheaza la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare, una dintre cele mai mari sarbatori din an. Maica Domnului este si ocrotitoarea marinarilor. De aceasta zi, considerata hotarul dintre vara si iarna, sunt legate multe traditii, obiceiuri si superstitii care pot fi intalnite si astazi in diverse zone ale tarii.

Mesaje Sfanta Maria. Ce urari le poti face celor dragi

Sfanta Maria Mare Adormirea Maicii Domnului) este praznuita in fiecare an la 15 august, crestinii ortodocsi comemorand moartea si invierea Fecioarei Maria. Multi romani, care isi sarbatoresc ziua de nume.

Mini vacanta de Sfanta Maria: varful sezonului turistic din acest an. Hotelurile si pensiunile din zonele turistice au un grad de ocupare de 90%

Primul varf de sezon pentru anul 2020 este weekendul de Sfanta Maria. in perioada 14 16 august 2020 foarte multe zone turistice din tara au raportat un grad de ocupare de peste 95%. in topul preferintelor se afla destinatii din tara, unde turistii sunt dispusi sa plateasca pana la 200 de lei noapte, in special statiuni montane si de pe litoral. Rezervarile se fac last minute, fara avans platit si cu o fereastra de anulare cat mai mare.

Se spune La multi ani pe 15 august, de Adormirea Maicii Domnului? Raspunsul Bisericii

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este o sarbatoare foarte importanta pentru crestini si este trecuta cu cruce rosie in calendarul ortodox. Pentru ca in aceasta zi a trecut in fefiinta Fecioara Maria, multi spun ca este pacat sa le urezi celor care poarta acest nume la multi ani.

Crestinii praznuiesc sambata Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare, ocrotitoarea marinarilor

Crestinii praznuiesc sambata Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare, una dintre cele mai mari sarbatori din an. Maica Domnului este si ocrotitoarea marinarilor. De aceasta zi sunt legate traditii, obiceiuri si superstitii care pot fi intalnite si astazi in diverse zone ale tarii.

METEO. Ploi in aproape toata tara, chiar de Sfanta Maria. Anuntul meteorologilor pentru cei care vor sa plece in minivacanta (VIDEO)

Vesti proaste de la meteorologi! Minivacanta de Sfanta Maria ar putea fi stricata de ruperi de nori. Admnisitratia Nationala de Meterologie a emis o avertizare cod galben de ploi si furtuni, valabila pentru cea.

Cat platesc romanii pentru minivacanta de Sfanta Maria

Minivacanta de Sfanta Maria, varful sezonului turistic din acest an, ii face pe romani sa scoata din buzunar pana la 200 de lei pe noapte pentru cazare, zonele montane si litoralul fiind cele mai cautate.

Horoscop sambata, 15 august 2020. Zodia care primeste bani si isi rezolva problemele

Horoscopul zilei de sambata, 15 august, anunta ca astrele nu sunt foarte prietenoase astazi si mai multe zodii ar putea trece prin momente delicate, fie din plan financiar, ori emotional. Horoscop sambata, 15 august Berbec Nativii din Berbec, pe plan financiar, pot intampina un esec. O suma mare de dat sau o afacere nereusita, .

15 AUGUST, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1328 de cazuri noi

Pana astazi, 15 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 69. 374 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 334 pacienti au fost declarati vindecati si 7. 814 pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Coronavirus in Romania, 15 august 2020. Bilant ingrijorator in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 15 august 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernul a anuntat, astazi, ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 328 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )