Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rulaj de doua ori mai mic decat marti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rulaj de doua ori mai mic decat marti

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din a treia zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 20,97 milioane lei 4,72 milioane euro), de aproximativ doua ori mai mica decat cea de marti, cand investitorii au tranzactionat in suma de 45,19 milioane lei 10,16 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Cati SPIONI sunt in Romania? Raspunsul s-ar putea sa va socheze. Bugetul pentru serviciile secrete, de doua ori mai mare decat la Sanatate

V-ati gandit vreodata cati agenti secreti are tara noastra? Un raspuns clar vine chiar din bugetele a patru servicii secrete. Mai exact, SRI, SIE, STS si SPP ar avea impreuna aproape 15 mii de angajati. Ast.

CFR Marfa estimeaza pierderi de patru ori mai mari decat cele bugetate

CFR Marfa va avea pierderi de 220 de milioane de lei pentru anul in curs, de peste patru ori mai mari fata de cele estimate in bugetul aprobat cu doar doua saptamani in urma de 50 de milioane de lei), potrivit unui proiect de rectificare a BVC, postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Subiectele zilei: Incurcata poveste a averii lui Voiculescu; De ce deszapezirea unui kilometru de drum costa in Romania de cinci ori mai mult decat in Finlanda?; Cum poate rata Romania sansa pe care o ofera gazele de sist

Medicina bolnava. Cum ia un medic 40. 000 de lei pentru 700 de pacienti pe care ii ignora si ii minte ca face voluntariat. A disparut dispensarul rural si in locul sau au aparut puncte de lucru, cu usi incuiate cu lunile, la care bati degeaba. Cum a tergiversat Oprisan judecarea dosarului sau, timp de sapte ani. Tertipurile baronului de Vrancea. Marian Oprisan PSD) a reusit, timp de sapte ani si jumatate, sa amane termenele de judecata in marele Dosar Caprioara, in care este acuzat de coruptie.

Banca Mondiala: Firmele romanesti platesc de trei ori mai multe taxe decat media UE.

O firma din Romania face in fiecare an 39 de plati catre stat in contul taxelor si contributiilor, de trei ori mai multe fata de media UE, pentru care pierde 200 de ore, iar cea mai mare parte din povara fiscala este distribuita pe munca, potrivit unui raport publicat de Banca Mondiala BM), informeaza Mediafax. Romania se afla pe pozitia 134 in clasamentul Paying Taxes 2014, raport realizat de Banca Mondiala si compania de consultanta si audit PwC. Anul trecut, Romania ocupa locul .

VIDEO Portretul atacatorului din Paris: solitar si mai rational decat pare, considera expertii

Hotarat, solitar si organizat, barbatul necunoscut care a impuscat la Paris un fotograf al cotidianului Liberation are un comportament mai rational decat pare, potrivit unor experti contactati marti de AFP.

Xperia Z1S este un Xperia Z1 un pic mai mic urmeaza sa se lanseze

Pentru ca orice smartphone care se respecta trebuie sa aiba urmasi, acelasi lucru se poate spune si despre Xperia Z1 si iminentul Xperia Z1s. Zvonurile nu mai sunt de mult dedicate doar produselor Apple sau Samsung, motiv pentru care si dispozitive nelansate de la giganti precum Sony ajung in aceste zile pe internet. in acest caz, este vorba de un terminal cu numele de Xperia Z1S, un frate mai mic pentru Xperia Z1 si un gadget foarte similar cu un [].

Ai firma in Romania? Platesti de TREI ori mai multe taxe si contributii fata de tarile din UE. Suntem pe aceeasi pozitie ca cei din BOTSWANA

O firma din Romania face in fiecare an 39 de plati catre stat in contul taxelor si contributiilor. Asta inseamna de trei ori mai multe fata de media Uniunii Euroepene. Pentru asta fiecare patron pierde.

BCE: Redresarea zonei euro, mai slaba decat asteptam

Situatia economica din zona euro a inceput sa se imbunatateasca, dar este mai slaba decat a sperat Banca Centrala Europeana BCE), a declarat, ieri, Ewald Nowotny, membru in consiliul guvernatorilor institutiei.

Astronomii au descoperit un asteroid cu densitatea mai mica decat a apei

Un cercetator de la Institutul Tehnologic din California a descoperit ca un asteroid cu un diametru de circa 650 de kilometri are o densitate mai mica decat apa de pe Pamant.

Banca Centrala Europeana: Redresarea in zona euro este mai slaba decat s-a sperat

Redresarea economica in zona euro este mai slaba decat asteptarile pe care le avea Banca Centrala Europeana, in ciuda faptului ca situatia a inceput sa se imbunatateasca, a declarat, luni, Ewald.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )