Libnet.ro
UNICEF

18:00

De ce a rupt ritmul eMag si organizeaza Black Friday mai devreme?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce a rupt ritmul eMag si organizeaza Black Friday mai devreme?

Craciunul este pe 25 decembrie. Pastele este intotdeauna duminica. Pastrand proportiile, tot in mod traditional, Black Friday, ziua reducerilor masive, pica in ultima vinere din noiembrie. Cu toate acestea, eMag. ro a ales ca anul acesta. continuă pe Wall-Street Ro

eMag si Flanco organizeaza BLACK FRIDAY 2013 cu o saptamana mai devreme. Vezi ce oferte au!.

Retailerii de electronice si electrocasnice eMag si Flanco vor organiza, anul acesta, evenimentul de shopping cu reduceri Black Friday 2013 pe 22 noiembrie in loc de 29, cu o saptamana mai devreme decat in mod obisnuit. Anuntul a fost facut de Iulian Stanciu, director general al eMag si proprietar al magazinului Flanco. El si-a motivat decizia afirmand ca oamenii nu vor Black Friday intr-o zi anume, ci vor Black Friday, adica vor reduceri. Potrivit estimarilor eMag, Black Friday 2013 le-ar .

eMag si Flanco intra in cursa de Black Friday cu reduceri frumoase la Apple si discount-uri de pana la 80%

EMag si Flanco organizeaza Black Friday pe 22 noiembrie si estimeaza vanzari de 183 milioane de lei. Valoarea cumulata a reducerilor ajunge la 75 milioane lei, iar discount-urile vor atinge 80%, au anuntat reprezentantii celor doua firme.

BLACK FRIDAY 2013. EvoMag si Watchshop intra si ele mai devreme in cursa reducerilor.

Alti doi retaileri online au anuntat ca vor organiza evenimentul de shopping pe 22 noiembrie: EvoMag si WatchShop, dupa ce eMag si Flanco au anuntat ca vor organiza campania de super-reduceri Black Friday 2013 cu o saptamana mai devreme. Citeste si: eMag si Flanco organizeaza BLACK FRIDAY 2013 cu o saptamana mai devreme. Vezi ce oferte au! Razboiul reducerilor pare astfel sa se fi mutat din zona procentelor in cea a datei. Retailerul eMag anunta joi ca nu ziua anume este importanta pentru .

Black Friday 2013: eMag se declara pregatit, porneste festivalul reducerilor cu o saptamana mai devreme

Black Friday 2013 va prinde magazinele eMag si Flanco pregatite, conform declaratiilor oficiale. S-au pregatit cu stocuri, oameni, servicii rapide de curierat si servere care n-ar trebui sa mai pice atat de usor ca in anii precedenti. Mai mult, eMag anunta startul la Black Friday pentru ziua de 22 noiembrie, cu o saptamana mai devreme decat era preconizat.

Black Friday 2013: Strategia si promotiile cu care eMag si Flanco vor sa rupa gura targului

Dupa o perioada mai lunga de tacere, eMag si Flanco au iesit joi la rampa anuntand ce promotii pregatesc magazinele de Black Friday, in data de 22 noiembrie reduceri si de peste 1. 000 de euro, laptop-uri sub 1. 000 de lei, smartphone-uri cu reduceri de pana la 40%.

Black Friday 2013 vine mai devreme, cu reduceri de pana la 99%

Celebra campanie americana de vanzari Black Friday n. r. Vinerea Neagra) a ajuns la cea de-a treia editie in tara noastra.

Black Friday 2013: strategia si promotiile cu care eMag si Flanco vor sa rupa gura targului

Dupa o perioada mai mare de tacere, eMag si Flanco au iesit joi la rampa anuntand ce promotii pregatesc magazinele de Black Friday, in data de 22 noiembrie reduceri si de peste 1. 000 de euro, laptop-uri sub 1. 000 de lei, smartphone-uri cu.

eMAG estimeaza vanzari de peste 22 de milioane de euro de Black Friday

EMAG estimeaza vanzari in valoare totala de peste 22 de milioane de euro, pe 22 noiembrie, de Black Friday, dublu fata de vanzarile generate in 2012 cu aceeasi ocazie, se arata intr-un comunicat de presa.

The Big Four ai electroIT-ului romanesc, Black Friday pe 22 noiembrie

Cei mai mari patru retaileri electroIT din Romania, Altex , Domo , Flanco si eMag. ro vor organiza Black Friday pe 22 noiembrie. Desi nu au confirmat oficial, surse din piata au declarat pentru Wall-Street. ro ca si retailerul fondat de Dan Ostahie.

Black Friday-ul romanesc e devansat pe 22 noiembrie - Cati oameni vor sa cumpere si ce produse ar alege

EMAG si Flanco, companii ale caror vanzari cumulate au totalizat 40% din Black Friday-ul desfasurat in 2012, au anuntat ca anul aceasta celebra zi de reduceri va fi pe 22 noiembrie, si nu in ultima vineri din luna cum e in SUA. Au aparut semne in piata ca data se va schimba, insa confirmarea ar putea lua unii retaileri prin surpindere. Estimarile arata ca romanii vor cumpara produse electro IT de peste 100 milioane euro de Black Friday, fata de sub 65 milioane euro anul trecut, iar un studiu arata ca peste patru milioane de romani au intentia sa cumpere ceva.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )