Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ruptura majora la varful Luju.ro: Adina Anghelescu paraseste publicatia si compania detinuta alaturi de Razvan Savaliuc

B1 B1,
Ruptura majora la varful Luju.ro: Adina Anghelescu paraseste publicatia si compania detinuta alaturi de Razvan Savaliuc

Plecare importanta din randul redactiei Luju. ro! Adina Anghelescu a anuntat miercuri ca va parasi atat site-ul luju. ro, cat si compania Jurindex Media SRL din care detinea 50% alaturi de Razvan. continuă pe B1

Adina Anghelescu inceteaza total colaborarea cu Lumea Justitiei

Adina Anghelescu Stancu de la Lumea Justitiei anunta, intr-un comentariu publicat pe site-ul realizatorului Radu Tudor de la Antena 3, ca a incetat orice forma de colaborare cu Luju. ro. Ea arata ca pleaca si din actionariatul Jurindex Media, unde a detinut 50% din asocierea cu Razvan Savaliuc.

Momente tensionate inaintea motiunii de cenzura. Adina Anghelescu: Negocierile se vor tine pana inainte cu zece minune de vot

Batalia pentru soarta Guvernului Dancila se va da pana in ultima clipa, crede jurnalista luju. ro, Adina Anghelescu, invitata luni, la Antena 3. Negocierile vor tine pana inainte cu zece minute de a se da vo.

Adina Anghelescu: Avem manipulari in cazul Caracal. Unele televiziuni au urmarit rating, mai putin adevarul. Multi vor sa devina vedete

Adina Anghelescu afirma ca asistam la o serie de manipulari si intoxicari in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut faptele. Consider ca a mintit referitor la modul in care le-a ucis pe fete, nu vom.

Adina Anghelescu: Manipulari si intoxicari in cazul Caracal

Adina Anghelescu afirma ca asistam la o serie de manipulari si intoxicari in cazul Caracal. Ancheta crimelor de la Caracal a inceput sa devina un spectacol de prost gust in care sunt antrenati sa faca exces.

Negocieri tensionate inaintea motiunii de cenzura. Adina Anghelescu: Este un moment critic pentru guvernare

Adina Anghelescu a vorbit la Antena 3 despre motiunea de cenzura si aceasta perioada critica pentru guvernare. Mihai Fifor puncteaza bine ceea ce puncteaza. Stie foarte bine ce s-a intamplat in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )